Turisttoppmøte i Erciyes

erciyeste turismetoppmøte
erciyeste turismetoppmøte

Ordfører i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç møtte turismeoperatører og investorer og representanter for institusjoner og organisasjoner i Erciyes. President Memduh Büyükkılıç, turisme ved å diversifisere turismen til Kayseri til det punktet de fortjener, sa han.

Erciyes Ramada Hotel, ordfører for toppmøtet for turisme. Professor Dr. Memduh Büyükkılıç, samt rektor ved Kayseri University. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi-ordfører Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan-ordfører Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyes A.Ş. Styreleder Murat Cahid Cıngı, beslektede byråkrater fra Metropolitan kommune, ledere av institusjoner og organisasjoner, reiselivsaktører og investorer deltok.

På møtet tok ordfører Büyükkılıç meningene fra alle deltakere om utviklingen av Kayseri-turisme og tingene som bør gjøres for å underholde flere turister. I sin uttalelse etter møtet uttalte president Memduh Büyükkılıç at deres mål er å bringe Kayseri til det stedet det fortjener i turisme, og at reiselivsaktører og institusjoner og organisasjoner vil støtte dette målet. Ordfører Büyükkılıç uttalte at de som Metropolitan Municipality vil gjøre de nødvendige arbeidene for å diversifisere turismen og sa: “Vi vil komme sammen og utveksle ideer fra tid til annen. Det vil være vår primære plikt å understreke verdiene til Kayseri og Kayseri. ”

Nåværende jernbane anbudskalender

Man 11

Tilbudsmelding: Programvare og kundeservice

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 11

Anbudsmeddelelse: Arbeidssted Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 11

Anbudsvarsel: TÜLOMSAŞ 2020 år lager, levering og transporttjenester

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar