Esenboga Airport Metro Route, Stations and Promotional Video

esenboga flyplass t-bane guzergahi stasjoner og introduksjonsvideo
esenboga flyplass t-bane guzergahi stasjoner og introduksjonsvideo

Esenboga Airport Metro Route, Stations and Promotional Video. Metroprosjektet 1, som vil lette transporten fra Ankara sentrum til Esenboğa flyplass i Ankara, vil koste milliarder av dollar.

Esenboğa lufthavn og 15 juli Kızılay National Will Square vil bli holdt mellom metroprosjektet for avslutningen av forhandlingene med internasjonale kredittinstitusjoner er kommet til en slutt. Verdensbanken kom med passende tilbud i forhandlingene med kredittinstitusjonene, forhandlinger med japanske selskaper pågår fortsatt.

ESENBOĞA LUFTFART METRO ROUTE

Esenboğa Airport Metro-prosjekt starter fra og med 15 juli Red Crescent National Will Square og vil være i retning Pursaklar, messeområde, flyplass og Çubuk via nettsteder. Esenboğa flyplass metrolinje hadde blitt bedt om å inkludere Siteler-regionen. Ordfører i Ankara Metropolitan Municipality Mansur Yavaş uttalte at de tenker å dra til flyplassen via nettstedene til fordel for flere borgere fra T-banen. Hvorvidt metroen vil gå gjennom nettstedene, er spent på.

ESENBOĞA LUFTFART METRO 7 VIL FRA STOPPEN

Det forventes at det vil være et kryssingspunkt for å endre retningen på togene og også brukes som et togdepotområde. Det sies at det vil være en 7-stasjon på den nye linjen:

1-Kuyubaşı,
2- Nord-Ankara,
3- Pursaklar,
4- Sarayköy,
5- Akyurt International Fairground,
6- Esenboğa flyplass,
7- Yıldırım Beyazıt University.

LINJER SOM VIL INTEGRERT ESENBOGA METRO

Esenboğa Metro er planlagt i henhold til den daglige 700 tusen passasjerkapasiteten. Linjen vil være 26 kilometer lang. Esenboğa Metro vil bli integrert i Kuyubaşı-stasjonen i Keçiören Metro. I tillegg vil overføringen gå til Esenboga lufthavn og Yildirim Beyazit University i Cubuk. Med forlengelsesprosjektet AKM - Gar - Kızılay Metro under bygging, vil T-banen Keçiören (M4) bli utvidet til sentrum av Kızılay. Når metrolinjen er fullført, vil innbyggerne i Esenboğa kunne overføre til alle t-banelinjer i sentrum.

ANKARA RAIL SYSTEM KART

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Ozen
Hvert år høyhastighetstog sektor, den europeiske lederen i det voksende Tyrkia. Investeringer i jernbaner, som tar denne hastigheten fra høyhastighetstog, fortsetter å øke. I tillegg, med investeringene som er gjort for transport i byen, er stjernene i mange av våre selskaper som skaper innenlandsproduksjon. Det er stolt at tyrkisk høyhastighets trennasjonal tog "produksjon har blitt startet i tillegg til selskapene som produserer innenriks trikk, lyskryss og t-bane biler. Vi er veldig glade for å være i dette stolte bordet.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar