Eurasia Rail på 2021 for første gang i Konya

eurasia rail for første gang i konyya
eurasia rail for første gang i konyya

Hyva Konsernet er organisert i Tyrkia "International Rail, Light Rail og logistikk Fair" - EURASIA jernbane mellom xnumx'uncu mars 9 3-5 vil bli avholdt på TUYAP Fair Centre i Konya. Messen, som har blitt holdt i İzmir til i dag, ble kunngjort på en pressekonferanse i Konya.

Regnes som en av de største og viktigste av de tre største jernbanemessen i verden, Hyva Group, organisert av International Railway i Tyrkia, Light Rail og logistikk Fair - Forberedelsene til Eurasia Rail xnumx'uncu, Konya Metropolitan kommune og NSB Direktoratet (TCDD) signert av protokollen akselererte. Konya Metropolitan kommunes ordfører Uğur İbrahim Altay, TCDD daglig leder Ali İhsan Uygun og Hyve Groups regiondirektør Kemal Ülgen deltok på signeringsseremonien for protokollen.

TCDD daglig leder Ali İhsan Uygun, som holdt den første talen under protokollseremonien, uttalte at messen er en viktig mulighet til å følge den teknologiske utviklingen i jernbanebransjen nøye. . For dette formålet ble den første Eurasia Rail Fair, som ble opprettet med støtte fra vår organisasjon, holdt i Ankara i 2011, i Istanbul i Istanbul og i Izmir i 2019. Denne messen, som vi ser som en mulighet for oss å følge de nye teknologiene i den raskt utviklende jernbanenæringen i verden, åpner døren for å dele og samarbeide med andre land som TCDD. ”

TCDD General Director Ali Ihsan hensiktsmessig, innspilt i verden, som er den tredje største utstillingen og bidra til utvikling av Tyrkias jernbanesektoren Eurasia Rail Trade av at det er viktig for dem å ikke utføre i Konya i 9 av xnumx. S.

Uygun sa: Som jernbane fortsetter vi å investere i Konya og få nye verk med vår nye visjon og misjon. Til dags dato kunne ikke jernbanekjøretøyer produsert av kjøretøyprodusenter stilles ut fordi det ikke var noen jernbaneforbindelse til messeområdene i Ankara, Istanbul og Izmir. Deltakernes største ønske er at de ønsker å frakte produktene sine med tog. På dette tidspunktet er Konya viktigere for oss. Konya messeområde ligger i nærheten av Kayacık Logistics Centre som 5 km. For 2021 Eurasia Rail Fair vil jernbanekjøretøyer bli brakt til logistikksenteret med tog og herfra til messeområdene på vei i samarbeid med Konya Metropolitan Municipality. Jeg ønsker at protokollen skal signeres mellom vår organisasjon og Konya Metropolitan Municipality for den 9. Eurasia Rail Fair som arrangeres i Konya, og jeg takker for deltakelsen. ”

Som husker at Konya nylig har blitt et viktig stopp i Anatolia innenfor rammen av prosjekter for jernbane og jernbanesystemer, og at Konya vil styrke denne posisjonen ytterligere, uttalte Kemal Ülgen, regiondirektør for Hyve Group, at 2 vil bli holdt i Konya innenfor rammen av protokollen som ble signert i oktober. uttalte at sektoren vil møte lokale og utenlandske representanter. Ülgen fortsatte: “Siden 9 samler Eurasia Rail, som har gitt muligheten for nye samarbeid ved å holde pulsen på hele sektoren i Eurasia-regionen, sammen de viktigste aktørene i jernbanesektoren i regionen og vil være vertskap for Konya Metropolitan Municipality. Messen ble tidligere arrangert av Istanbul, Ankara og til slutt Izmir. Det er veldig viktig for oss alle å innse i Konya, som fortsetter på vei med sikre skritt mot å bli en presentasjonsmesse by. Gjennom messen vil de internasjonale deltakerne i sektoren utvikle forretninger og relasjoner, og vi vil dele sektoriell kunnskap og erfaring med våre deltakere på høyeste nivå gjennom konferanser og seminarer. ”

Hyva av konsernet vil bli holdt xnumx'unc ganger i året 2021 mellom Handel tilhengere TC Ministry of Commerce i Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD), er Konya Metropolitan kommune, KOSGEB med International Union of Railways (UIC) også inkludert.

8 ble holdt i Izmir. Tyrkia er også blant dem Qatar, Algerie, Tsjekkia, Kina, Frankrike, Nederland, deltakere fra land som Spania og Italia hadde imot

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.