Evidea vil krone E-handelssuksess med 110 Store

evidea e handel suksess med butikken
evidea e handel suksess med butikken

Husholdningsprodukter i å handle på nettet, en av Tyrkias mest kjente handle plattform Evidea begynner fysisk detaljhandel. 6 Evidea, som har som mål å nå 110-butikker i året, vil bære suksessen innen e-handel til detaljhandel.

Evidea markedssjef Ayşe Demirtepe uttalte at de tar sikte på å åpne 6-butikker i løpet av året. Demirtepe sa at den første 110-butikken skal åpnes i Istanbul, og sa: “Vi vil nå 10 tusen m6 total butikkareal i 180 år. Disse butikkene vil være lokalisert hovedsakelig i kjøpesentre. 2 planlegger å åpne nye butikker i 2019 det siste kvartalet. Etter at 5-butikken skal åpnes i og rundt Istanbul, planlegger vi å utvide til de anatoliske provinsene. ”

Mennesker vil bli berørt

Demirtepe sier at hjemmeshopping ikke bare er en nødvendighet for forbrukerne, men også en hyggelig aktivitet med motivasjon til å tilføre huset verdi. “Det er tusenvis av produktalternativer på internett, men folk trenger å oppleve produktvalget ved å se og ta på. I tillegg merker forbrukere noen av deres behov mens de reiser gjennom avdelingen og ønsker å dekke dette behovet uten å vente. Vi ønsker å imøtekomme dette behovet ved å tilby kvalitetsprodukter til forbrukerne. Vi ser imidlertid vår netthandel ikke bare som en salgskanal, men også som vår kommunikasjonskanal, det vil si produktkatalogen til Evidea-plattformen. Vi kan få kundene våre til å si “alt her for mitt hjem; Vi tilbyr et bredt spekter av produkter i kategoriene kjøkken, hjemmetekstil, innredning, komplementære møbler, belysning, bad, elektriske apparater, hjemmeboende. Kort sagt, våre kunder vil lett kunne finne mange produkter de leter etter i Evidea evi.

PASSER OG KVALITETSHANDLER

Ayşe Demirtepe sa at de åpner sin første butikk i det nye konseptet i Ataşehir Metropol i Istanbul AVM i oktober. “I 2020 vil vi fortsette å møte kundene våre i mange ledende kjøpesentre. I butikkene våre har vi som mål å gi kundene kvalitetsprodukter og en rimelig handleopplevelse. Forbrukerne må være trygge på våre priser og produkter mens de handler på Evidea, bør være glade for å velge Evidea i shopping av hjemmeprodukter, og all vår innsats er i denne retningen. ”

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar