Generasjonsveiprosjekt, 40 for å redde millioner mennesker fra fattigdom

generasjonsprosjekt vil redde millioner av mennesker fra fattigdom
generasjonsprosjekt vil redde millioner av mennesker fra fattigdom

I følge en studie publisert av Verdensbanken, Kina og 2013-initiativet introdusert av Belt and Road-initiativet, 7 millioner 600 millioner mennesker i ekstreme land, vil 32 millioner mennesker bli kvitt moderat fattigdom. Initiativet vil også øke 2,8 til 9,7 prosent av handelsvolumet i de deltakende landene. I global handel vil 1,7 til 6,2 øke og globale inntekter øke med 0,7-2,9. Til dags dato har 136 land signert for å delta i dette initiativet ...

Cumhurbaşkanı Silk Road Economic Belt "og" 2013. Som ble dannet under besøkene av den kinesiske presidenten Xi Jinping i Sentral-Asia og Sørøst-Asia høsten 1. 6 har blitt et vanlig produkt som har blitt ønsket velkommen i global skala.

Initiativet, der Xi Jinping fokuserer spesielt på Kinas jubileumsfeiring for 70, styrket den gjensidige politiske tilliten, den økonomiske samholdet og menneskelige og kulturelle bånd mellom de berørte land ytterligere.

Fra slutten av juli mottok 136 antall land som signerte et samarbeidsattest med Kina innenfor rammen av Generasjon og vei; antall internasjonale organisasjoner økte til 30. Prosjektet ble også skrevet til FNs resolusjoner mange ganger under tittelen inşa Building the partnership of humanitære skjebne ”.

Tyrkia er godt plassert i hjertet av prosjektet

Overfor forskjellige påstander fra vestlige land, Belt and Road-samarbeid, Øst-Afrika, den første motorveien, Maldivene sin første bro over havet, har Hviterussland sin egen bilproduksjon. Innføringen av jernbanen Mombasa-Nairobi bidro med 50-poeng til Kenyas økonomiske vekst, og skapte rundt 1,5 tusen arbeidsplasser i regionen.

Tyrkia innenfor rammen av avtalen inngått med Kina i 2015 ble inkludert i Belt Road Project. I denne sammenheng fortsetter arbeidene til byggingen Çanakkale Straid Bridge, 3 Storey Tube Crossing Project, Filyos, Çandarlı og Mersin havne og Edirne-Kars høyhastighetstog og jernbaneprosjekt.

Prosjektet har som mål å koble sammen Asia, Afrika og Europa; Dette inkluderer en investering på milliarder av dollar i infrastruktur, inkludert motorveier, jernbaner, havner og kraftoverføringslinjer. 21. århundre og identifisert som et av de største utviklingsprosjektene med Belt and Road-initiativet; bygging og integrering av transport, telekommunikasjon, energi og andre infrastrukturnettverk i disse regionene, kreditt- og kapitalmuligheter for nye prosjekter, toll og skattekoordinering mellom regioner og handel og investeringsmuligheter forventes å bli revitalisert.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.