IETT oppdaterer setene for å øke bevisstheten

iett oppgraderer setene for å øke bevisstheten
iett oppgraderer setene for å øke bevisstheten

İETT, som leverer tjenester til Istanbul hver dag med 3 bin 70-busser, har som mål å øke bevisstheten; funksjonshemmede, eldre, gravide og barn med seter reservert for kvinners "oppdatering" -merker. I stedet for advarselsskilt under bussens indre kabinvinduer, er setene dekket med skjede med figurer som representerer eldre, funksjonshemmede, gravide og kvinner med barn.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), en av de mest etablerte organisasjonene, IETT, president Ekrem İmamoğlu'nun beordrer å foreta en positiv diskriminering av ordren som er rullet opp. IETT, som hver dag transporterer rundt 2 millioner passasjerer med 3 tusen 70-busser, kommer til å gjøre en ny ordning for eldre, funksjonshemmede, gravide og barn med en komfortabel reise.

ANTAL setene vil bli økt

Foreløpig er det som mål å øke bevisstheten og øke passasjertilfredsheten med den nye applikasjonen som er testet på et lite antall busser. I bussens indre hytte, under vinduet, vil advarselsskilt i stedet for eldre, funksjonshemmede, gravide og barn med figurene som representerer setene være dekket med deksler. IETT jobber også for å øke antall 4 seter reservert for private passasjerer til 6 på nye busser.

KOLUKISA: “ADVARSEL STEDER VAR IKKE SKAPE”

Hamdi Alper Kolukısa, daglig leder for IETT, påpekte at advarselsskiltene på sidene av private seter ikke ble lagt merke til av innbyggerne og sa: “Disse spesielle passasjersetene blir noen ganger brukt av andre passasjerer. Det betyr at det er vanskelig for våre passasjerer å reise i disse setene. ”

ALLE JOBBENE ETTER JANUAR

Storbritannia Vi ønsker at våre passasjerer skal bidra til denne bevisstheten spesielt, sa Kolukısa. Vårt mål; å øke bevisstheten om at disse setene tilhører funksjonshemmede, eldre, barn og gravide passasjerer. ”

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar