Elefanten treffer toget i India

India togskinner fishnet carpti
India togskinner fishnet carpti

Elefant som treffer toget i India. I India traff et raskt bevegende tog et fiskenett som gikk på skinner. Elefanten, alvorlig skadet av påkjørselen, dro til skogen med egne midler. Ulykken skjedde i Jalpaiguri, Nord-Bengal.

Passasjertoget på Banarhat-Nagrakata-ekspedisjonen i delstaten Vest-Bengal i India ble truffet av en netting som gikk langs skinnene. Kza 27 Ulykken i september skjedde på 8.30. Videoen av elefanten truffet av toget forårsaket stor sorg på sosiale medier. I 45-sekundets video ser man at elefanten, som så folket i desperasjon, hadde vanskelig for å reise seg fra bakken og sakte gå opp til skogen. Motordelen av persontoget gikk også i oppløsning og sjåføren ble angivelig skadet ved slutten av kollisjonen.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.