ISAF vil være veldig interessant i 2019 ..!

blir veldig interessant i Isafs år
blir veldig interessant i Isafs år

Selv i en tid med økonomisk lavkonjunktur i hvert hjørne av verden fortsetter ISAF å utvikle seg uten å redusere vekstrytmen.

Vi befinner oss i en periode med svinn i 2019 på alle messer, bortsett fra veldig få messer som finner sted i nesten alle land i verden. Tatt i betraktning denne perioden begynte planene som ble laget i henhold til en viss nedgang i antall både utstillere og besøkende i ISAF i 2019 å endre seg positivt etter hvert som messen nærmet seg.

Når messen nærmer seg, viser det økende antallet at ISAF vil være veldig forskjellige og veldig interessante i 2019.

% 42 VEKST ONLINE applikasjoner ..!

23. En av de mest slående tallene på ISAF-messen var økningen i antall “online invitasjoner-registrering. 13 Fra slutten av oktober var antallet online invitasjoner, som var 3.761 året før, 5.377 i år.

Denne økningen i 42,97% viser at ISAF vil resultere i et veldig annet resultat sammenlignet med tidligere år. Den mest interessante tittelen på ISAF Fair, som holdt antall utstillere og størrelsen på messen i fjor, var den økende interessen til besøkende i 2019.

ISAF vokser på 2019 ..!

Svinnet som oppleves på alle messer i nesten alle land i verden, oppleves ikke i ISAF. Selv i en vanskelig periode med økonomisk lavkonjunktur i verden, vil ISAF åpne med en liten vekst.

Spesielt 450-sektormessen, som fant sted i Tyrkia, opplevde ikke noe svinn. ISAF var en av de sjeldne messene. I 2019 fullførte ISAF antall deltagere med et overskudd på 4 og veksten av m2 var på 3%. I løpet av denne perioden var gjennomsnittlig svinn på messene rundt 20, veksten i ISAF ble ønsket velkommen av organisasjonen.

ALLS ER INVITERT TIL DETTE FABELLE MØTE…

ISAF 2019 forventes med entusiasme og entusiasme hvert år, ikke bare profesjonelle, men alle.

Småskala brukere, entusiaster, studenter, de som leter etter en ny sektor, de som søker en løsningspartner, som lurer på hvordan jeg kan endre jobben min, akademikere herkes Alle som er ubestridt blir invitert til å følge ISAF 2019.

ISAF 17-20Oktober åpner på 2019 i Istanbul Exhibition Center!

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar