Railroad Children Group ble samlet på Camlik Train Museum

jernbane barnegruppe møttes på moskeetogmuseet
jernbane barnegruppe møttes på moskeetogmuseet

Tyrkias mange Demiryolc barn Gruppe medlemmer fra mange provinser, byen Selcuk Aydin møtt på jernbanemuseet i byen summer.

Omtrent 200 personer i Railroad Children Group, som de dannet på sosiale medier, møttes på Çamlık Steam Locomotive Museum og tok suvenirbilder med lokomotiver der deres fedre og hustruer serverte omtrent 40 år siden.

200 mennesker fra provinsene Afyonkarahisar, İzmir, Uşak, Zonguldak, Konya og Kayseri deltok i frokostmøtet som ble arrangert av gruppens grunnleggere Serkan Basavul og vennene hans. For omtrent 40 år siden fortalte deltakerne historiene til hverandre at de vokste opp blant togene på stasjonsboligen. Forfriskende minnene fra gruppemedlemmene forårsaket fra tid til annen følelsesmessige øyeblikk. Gruppeansvarlig Serkan Basavul sa i en uttalelse: “Vi etablerte denne gruppen slik at deres far, koner, pensjonerte, avdøde jernbanegrupper kunne møtes fra tid til annen. Fordi jernbane er en kjærlighet, et yrke som ønsker ofring. Mens faren jobbet i fjerntliggende stasjoner i Anatolia, vokste disse vennene opp med de samme vanskene på disse stasjonene, og de hadde skoleproblemer. De bodde i stasjonsboliger under tøffe vinterforhold. Hver enkelt sin livshistorie er annerledes. Vi møtes flere ganger i året, og vi er glade. ”

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.