Busstasjoner som skal økes i Belkıs

kanskje bussholdeplassene økes
kanskje bussholdeplassene økes

Gaziantep Metropolitan-ordfører Fatma Sahin, Belkis-distriktet i Sehitkamil-distriktet dro til nabolagsbesøkene. Sahin, for å løse problemet med utilstrekkelige bussholdeplasser i nabolaget, ba Belkis om å starte arbeidet med å øke bussholdeplassen i nabolaget.

Da han snakket med sosialkommunen, fortsatte Fatma Şahin å besøke nabolaget for å se problemene på plass og lytte til innbyggerne. Undersøkelse av problemene i Muhtars styreleder Şahin, løsningsorientert problemløsningsmetode etablerte igjen tronen i innbyggerne.

Mesaisine, Şehitkâmil-distriktet i Belkıs Belkis nabolag begynte, både arbeidet som ble utført på stedet undersøkt, samt identifisert manglene i nabolaget, teamet ga instruksjoner om å eliminere manglene.

Refleksjon over det avsluttede arbeidet i samråd med nabolederen Enver Özekici'yle Sahin, nabolagets tetthet av kollektivtransport og på grunn av de voksende nabolagets grenser utilstrekkelig respons på ønsket om å øke antall bussholdeplasser, ba teamet starte arbeidet for å løse problemet. Mukhtar Özekici'yi bla gjennom stoppestedene ved å ta presidenten, borgere på stoppestedet var nært interessert i kjøretøyet, snakket på beina.

Belkis-området i mange år for å løse vannmangelen til presidenten Fatma Sahin takket være innsatsen fra innbyggerne i nabolaget, nabolaget asfalt og etterarbeid i nabolaget vil bli løst ved fullføring av mangler, sa han.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.