Citizens in Kocaeli Fornøyd med mobile stopp

kocaelide-borgere er fornøyde med mobilstopp
kocaelide-borgere er fornøyde med mobilstopp

Mobilholdeplasser bygges på Salim Dervişoğlu Street, som er et alternativ til motorveien D-100, der offentlig transport til Kocaelis Karamürsel, Gölcük og Başiskele distrikter brukes. Innbyggere uttrykker sin tilfredshet fra den nye mobilstasjonen som er bygget ved siden av Adnan Menderes Overpass i Izmit, noe som gjør det lettere for passasjerene å ta og laste ned offentlig transport. Den første av mobilstoppene som skal bygges av Kocaeli Metropolitan Municipality i tre områder er fullført, og byggingen av Mimar Sinan og Turgut Özal Overpass lommer fortsetter.

OFFENTLIG STASJON TIL TJENESTEN FOR BORGERNE

Kocaeli Metropolitan Municipality utvider Salim Dervişoğlu Street i etapper, og bygger nye mobilstopp på gaten. Adnan Menderes Overpass ble fullført av Halkevi pocket stop og tilbudt til innbyggerne. Takket være de nybygde mobilstoppene, kan Başiskele, Gölcük og Karamürsel kjøretøy med enkelt transport enkelt laste ned og motta passasjerer. Innbyggere kan lett komme seg på offentlig transport betyr at de er fornøyde med de nye mobilstoppene. Innenfor rammen av arbeidet som ble utført av team fra Department of Science Affairs, fortsetter byggingen av mobilstoppene som er bygget ved siden av Mimar Sinan og Turgut Özal Overpass Bridge.

DA VI FÅR MER TJENESTE I TRANSPORT

Levent Karagöz (40) uttalte at han jobbet på Başiskele og at han brukte Halkevi stasjon mens han reiste mellom İzmit og Başiskele. Dette forårsaket trafikkork. Det var godt å lage lommene. Vi gratulerer kommunen vår med dette emnet. Med denne studien ble denne regionen mer regelmessig og mer flytende. Hovedtrafikken her svikter ikke. Med dette arbeidet tilbyr vi en mer vanlig service innen transport. ”

“FØRSTE TID Jeg likte og likte”

Emeritus Cevdet Göçlü (74), som uttalte at han brukte mobilstasjonen for første gang og likte den, sa: cep Den nye mobilstasjonen er virkelig vakker. Trafikkulykker som kan oppstå her ble forhindret. Med denne studien kan begge passasjerer komme seg lettere på kjøretøyene og kjøretøyene kan komme seg opp og stoppe lettere. Det pleide å være under broen og kjøretøyene sto midt på veien. Nå er både passasjerer og busser lettet. Jeg vil takke Metropolitan kommune.

Gjeldende jernbaneanbudsplan

Per 10
Per 10

Anbudsvarsel: TCDD Led-lampekjøp

Oktober 10 @ 14: 00 - 15: 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.