Ny transportplan for transport dekker 19-distriktet startet i Antalya

ny transportplan for transport for å dekke distriktet i Antalya
ny transportplan for transport for å dekke distriktet i Antalya

Ordfører i Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, Antalya, planlagt, regler, identitet fortsetter å jobbe med målet om å lage en by. I denne sammenheng har arbeidet startet med gjenoppbyggingen av den eksisterende transportmesterplanen for å dekke hele 19-distriktet.

Muhittin Böcek, ordføreren i Metropolitan Municipality, hadde allerede innrømmet at de ville gjenoppbygge Transport Master Plan som dekker 7-distriktet for å dekke hele 19-distriktet. Det første møtet om den nye transportmesterplanen ble holdt i Metropolitan kommune. Metropolitan kommunes hovedrådgiver for møtet. Cem Oğuz, professor Dr. Halim Ceylan, professor Dr. Soner Haldenbilen and Metropolitan Municipality Department of Transportation Planning and Rail System, Transportation Inc. tjenestemenn og avdeling for vitenskapssaker deltok.

VEGEKART TEGNET

I løpet av møtet ble Antalya Metropolitan Municipality transportplanleggingsprosesser, nåværende situasjonsvurdering, arbeidsforslag mellom 2019-2024 år diskutert. Den nåværende transportplanen for transport, som for tiden dekker 7-distriktet, er utarbeidet med et veikart for obligatorisk revisjon og gjenoppbygging for å dekke 19-distriktet.

BESTEMMELSER MÅLES

I møtet, mangelen på transport i Antalya; infrastruktur for offentlig transport, sykkeltransport og infrastruktur, gangtransport, transport med funksjonshemminger, privatbiltransport, parkeringsarealer, infrastruktur for motorveisnettverk, offentlige transportforbindelser til omkringliggende bygder, intercity transportforbindelser, urban godstransport og institusjonell struktur. .

HVA KAN GJØRES?

Blant 2019-2024 transportbehovene i Antalya er følgende: "2015 Transportplanoppdatering, smarte transportsystemer, rehabilitering av kollektivtransport, investeringsprogrammer i jernbanesystemer, vanlige studier av datainnsamling, andre arbeidsforslag."

NYTT PLAN MÅ

Sjefkonsulent for Metropolitan kommune Dr. Cem Oguz, oppdateringsarbeid for transportmesterplanen er av stor betydning for presidenten, Muhittin Böcek, og gjorde oppmerksom på nødvendigheten av en planlagt, regulert by. Oguz sa at den nye transportplanen vil fungere som et grunnlag for løsningen av mange transportproblemer. Cem Oğuz, som understreket viktigheten av vanlige datainnsamlingsstudier i denne sammenhengen, sa at denne kostnadsbesparende studien er uunnværlig for investeringsbeslutninger.

Tiltaksplaner

Dr. Cem Oguz, de andre arbeidsforslagene i tittelen Sykkelhandlingsplan, Handlingsplan for parkering, Handlingsplan for fotgjengere, Forberedelse av trafikksikkerhetshandlingsplan, forbedring og integrering av transportmiljøer i nærområdet.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.