Ytterligere 20 millioner TL kapitaløkning til SAMULAŞ bestått av kommisjonen

samulasa ytterligere million TL kapitaløkning fra kommisjonen
samulasa ytterligere million TL kapitaløkning fra kommisjonen

Kommisjonsmøte Samsun Metropolitan Kommune Samsun Metropolitan Municipality Prosjekt Transport İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş. (SAMULAŞ) 20 millioner TL-forslag om ytterligere kapitalbehov ble akseptert med flertall og overført til parlamentet.

Metropolitan Municipality Commission Commission ble avholdt under ledelse av Nihat Soğuk, nestleder for forsamlingen. Sakene som ble overført fra parlamentet til kommisjonene ble diskutert av kommisjonens medlemmer. Den første artikkelen i forsamlingen, “Samsun Metropolitan Municipality 2020-2024 År Strategisk plan Forslag alan Samsun Metropolitan Municipality Generalsekretær Ilhan Bayram, holdt en lang presentasjon om den strategiske planen, Samsun vil arbeide for å nå ønsket nivå, sa han.

Ytterligere 20 millioner TL-kapital kommer til SAMULAŞ

Kommisjonen 2. Dagsordenen var teklif Forslaget om å øke SAMULAŞs nåværende kapital fra 50 millioner TL til 20 millioner TL med ytterligere 70 millioner TL ”. I artikkelen, der mer enn 1 ble talt, snakket alle grupper og uttrykte sine meninger.

Enver Sedat Tamgacı, daglig leder for SAMULAŞ uttalte at de ønsker å øke kapitalen, “Vi fører for tiden 53 tusen passasjerer per dag på trikker. Med åpningen av skoler på hverdager økte dette antallet til 75. 1 millioner 620 per måned betyr at tusen mennesker flyttet. 45 prosent av disse passasjerene er hele billetter, 30 prosent rabatt, 6,5 prosent ekstra rabatt vi gjør til selskaper, 15 prosent av passasjerene vi har lovlig gratis, 3 prosent av passasjerene våre har ultralitt magnetisk kort. Omtrent hver måned har trikken en strømkostnad på 750 tusen TL. Vi har 3 TL strømforbruk per km. Vår månedlige inntekt er 3 millioner TL og kostnadene våre er 3 millioner 800 tusen TL. For bussen frakter vi rundt 25 tusen passasjerer per dag. 10 prosent av dette er gratis, 15 prosent rabatterte passasjerer. Vi frakter 750 tusen passasjerer per måned. Hver måned har vi 1 millioner 200 tusen TL drivstoffutgifter. Dette tilsvarer 3 TL per km. Kostnader som personell og reservedeler kommer på toppen av dem. Den månedlige inntekten fra busser er 1 millioner 150 tusen TL og den månedlige utgiften er omtrent 1 millioner 770 tusen TL. Når det er sagt, blir rundt 600 tusen skadet hver måned.

“Årlig inntekt er 31 millioner og utgiftene er 33,5 millioner”

Tamgacı ga også informasjon om SAMULAs gjeld i forrige år og potensielle økonomiske situasjoner. “I 2017 er trikkeinntektene omtrent 31 millioner TL. Den årlige kostnaden er mer enn TL 33,5 millioner. Ved 2017 ble bare 3 millioner TL skadet av trikken. Årsakene til dette inkluderer det faktum at det ikke er gjort noen økning siden 2016, og det er en økning i strøm og drivstoff. For ring- og ekspressbussene ble omtrent 3,5 millioner TL skadet. 750 tusen TL gikk tapt fra Tramvay Newspaper. I 2018 hadde 2017 en tapsøkning på nesten TL millioner sammenlignet med 6. I 2018 hadde Tramvay Gazetesi også en utgift på 850 tusen TL. I 2019 spådde vi et tap på 30 millioner TL. I 2017 kjøpte SAMULAŞ 8 trikker med sin egen struktur. For dette ble cirka 50 millioner kredittkort trukket tilbake og betalinger ble foretatt. Dette har også økonomiske utgifter ”.

Med henvisning til kapitalforhøyelsen i transportselskaper i andre provinser sa Tamgacı: X Hvis du vil tjene på transport, er det spørsmålet om 2-3. 1 er laget med høyning. Dette er ikke noe som blir satt stor pris på. Transport er også en av våre viktigste tjenester, for eksempel vei og vann. I tillegg støtter kommuner transport. Bursa Metropolitan Municipality økte kapitalen på 2019 millioner TL til 240 alene for året. Kayseri Metropolitan Municipality 38,5 million TL, Gaziantep Metropolitan Municipality 15 million TL, Malatya Metropolitan Municipality 24 million TL har bare blitt forsterket ved å øke kapitalen i 2019. Vi vil fortsette i visse perioder etter det. For å fullføre 2019-året på en sunn måte har vi krevd kapitaløkning i år, kanskje for første kvartal av 2020. Vi presenterer det til din forståelse. "

Etter Tamgacis tale uttrykte gruppelederne for alle partier sine synspunkter og bekymringer. Senere ble forslaget akseptert med flertall og overført til parlamentet igjen.

Hvis nevnte artikkel blir godkjent i Samsun Metropolitan Municipality Assembly, vil SAMULAŞ få en kapitaløkning på 20 millioner TL.

Laster inn ...

Nåværende jernbane anbudskalender

Som 15

Anbudsmeddelelse: Personale Service

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Som 15

Tilbudsmelding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Som 15

Tilbudsmelding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar