Sivas Demirspor Club åpner ny sesong

sivas demirspor club ny sesong akti
sivas demirspor club ny sesong akti

Sivas Demirspor Club 2019-2020 åpnet sesongen. Sivas Demirspor Club sesongåpningsprogram Tüdemsaş Daglig leder og styreleder i Sivas Demirspor Club Mehmet Basoglu, Jernbanevirksomhet Sivas Branch Økonomisk sekretær Kemal Expert, Sivas Demirspor Club styremedlemmer, trenere og idrettsutøvere som opererer i forskjellige grener av Sivas Demirspor Club.

Ofre ble slaktet før åpningsseremonien for den nye sesongen. Tüdemsaş daglig leder og styreleder i Sivas Demirspor Club Mehmet Başoğlu, som holdt en tale ved åpningsseremonien, sa, sier jeg hilser hele Sivas Demirspor Club-samfunnet med respekt og kjærlighet. Klubben vår har vært lokomotiv for sport i mange grener i Sivas med sin herrekamp siden stiftelsesdatoen, 1940, infrastrukturbidraget til tyrkisk idrett og utøverne den fikk. Jeg ønsker at den nye sesongen skal være lykkebringende og lykkebringende for samfunnet vårt, og ønsker deg fortsatt suksess başar.

Jernbanevirksomhet Union Sivas Branch Finanssekretær Kemal Spesialist for den nye sesongen tyrkiske idretter og Sivas Demirspor klubbmiljø blir bedre og lykkebringende, ”sa han.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.