De første trikkeskinnene skal demonteres i Duzce Istanbul Street

trikkeskinner vil bli introdusert først i Duzce istanbul street
trikkeskinner vil bli introdusert først i Duzce istanbul street

Ordfører i Düzce, som forberedte et prosjekt for Istanbul Street. Faruk Özlü, trykket på knappen for gjennomføring av det nye prosjektet. Det første trefeltsprosjektet på trikkeskinnene i gatene fjernes først. For dette vil gaten være stengt for trafikk fra 8 oktober 22: 00: 10 til 00: 00: XNUMX.

65. Minister for statsvitenskap, industristeknologi og ordfører i Düzce Faruk Özlü trykket på knappen for gjennomføring av prosjektet forberedt for İstanbul Street.

Duzce kommune begynner å jobbe med det nye prosjektet som skal implementeres på Istanbul Street. Trikkeskinner vil først bli fjernet for gjennomføring av det nye prosjektet, som inkluderer kjøretøytrafikk, fotgjengere og sykkelbrukere på gaten. Handler om saken i faktiske handlinger Düzce kommune, skrev Düzce guvernørkontor Politiavdelingen Trafikkavdelingsdirektoratet.

Trikkeskinner skal først demonteres for gjennomføring av det nye trefeltsprosjektet på gaten. Skrevet i det offisielle brevet om arbeidet som skulle gjøres for sykkelstien som var planlagt utført til venstre for strømningsretningen til gaten, ble følgende uttalelser gitt: “Siden veien skal ordnes og asfaltarbeid på Düzce Merkez, İstanbul Street av kommunen, starter veien fra 08 / 10 / 2019 dato og tid 22: 00. 10 / 10 / 2019 dato og tid 00: Vi ønsker å stenge 00 (09 / 10 / 2019 er stengt hele dagen onsdag og åpent for trafikk om natten 00: 00). ”

Düzce kommune sa at arbeidet på gaten vil være fullført mellom datoene som er angitt i artikkelen, takket være innbyggerne som var sensitive under studiene.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.