Tyrkias mest gøy Science Festival 150 Thousand besøk

mest underholdende science festival ble besøkt av tusenvis av turkiyenin
mest underholdende science festival ble besøkt av tusenvis av turkiyenin

7 organisert i Konya Science Center med temaet “How To, How It Works yıl. Konya Science Festival fikk besøk av hundre og femti tusen mennesker.

Konya Metropolitan kommune bestilt av TUBITAK støttet Tyrkias første science center, som arrangeres i Konya, Tyrkia Science Center mest underholdende, Anatolia største science festival 7. Konya Science Festival var vertskap for vitenskapsentusiaster i alle aldre fra Konya og forskjellige byer.

3 dagelange festival, den siste dagen til ordføreren i Konya Metropolitan kommune Ugur Ibrahim Altay, kom barn og unge sammen.

BUILDING THE FUTURE TYRKIA IKKE VEIEN TIL BARN oss Vi tør ikke ønske

President Altay sa at de kom til Science Festival for å tilbringe et lykkelig marked med barna sine i et livlig miljø og la mange innovasjoner til arrangementet i år. Lokalbefolkningen 'angrep' helikopter av Armed Unmanned Aerial Vehicle (SIH) formann sa at festivalen utstilt Altai, "Faktisk, alle våre barns fremtid, håper vi å gi mot til å bygge veien til Tyrkia. På vår 100-messe utfører vår 500-offiser aktiviteter for barn. Science Festival er en flott mulighet ikke bare for Konya, men også for Aksaray, Karaman, Nigde, Ankara og Eskisehir. Forhåpentligvis neste år vil vi videreutvikle og organisere. Den viktigste funksjonen i Science Festival er å organisere aktiviteter der barn er til stede på alle tribuner. Jeg håper at folk fra alle aldersgrupper gjerne ser deg borte herfra.

DELTAKSPRIS ØKER HVER ÅR

President Altay påpekte at deltakelsesraten til Konya Science Festival økte hvert år og sa, “I fjor hadde 100 oversteg tusen. I år har vi nådd tusenvis av 150-tall. TEKNOFEST, som ble holdt i Istanbul, bidro også sterkt. Det skapte stor interesse for slike festivaler i landet vårt. Jeg håper at det blir realisert med høyere deltakelse fra neste år. Jeg vil takke alle Konyans og deltakere. ”

'ATAK' OG 'SİHA' UTSTILLET PÅ VITENSKAPSFESTIVALEN FØRSTE GANG

7. Konya Science Festival var scenen med de første i år. Vårt lokale produksjonshelikopter 'Atak' og Armed Unmanned Aerial Vehicle (SİHA) ble også utstilt for første gang i år på Science Festival. Angrepshelikopteret og SİHA var blant de mest besøkte områdene av naturvitenskapelige entusiaster som besøkte Science Festival.

VITENSKAPLIG AKTIVITET HELT PÅ 100

På Konya Science Festival, som finner sted på et åpent område på omtrent 1000 kvadratmeter; Over 6 ble det organisert mange aktiviteter som vitenskapelige begivenheter, vitenskapsshow, konkurranser, simulatorer, fly, UAV og 100B skriveraktivitetsområder, romferge produksjonsverksted, astronomiobservasjoner, kodingsverksteder, elektroniske designverksteder. Deltakerne hadde opplevelsen av å delta aktivt i den vitenskapelige oppdagelsesprosessen.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.