Ukrainske turister beundrer Kayseri

ukrainske turister beundrer kayseriye
ukrainske turister beundrer kayseriye

Kayseri Metropolitan Municipality fortsetter å introdusere historiske og naturverdier av Kayseri, spesielt Erciyes Winter Tourism Center. Ordfører i Metropolitan kommune Memduh Büyükkılıç møtte ukrainske turister i Erciyes.

Med arbeidet i Metropolitan Municipality øker interessen til ukrainske turisteturister til Kayseri. Ordfører i Metropolitan kommune Memduh Büyükkılıç, kom sammen og snakket med reiselivsbyråer fra Erciyes fra Ukraina. Et møte ble holdt med den ukrainske turisten i Erciyes og Erciyes A.Ş. Styreleder Murat Cahid Cıngı kom med en omfattende presentasjon om Kayseris reiselivsverdier.

I løpet av den siste vinterperioden, 4, den månedlige hovedstaden i Ukraina og Kiev via charterflyene mellom Kayseri og Istanbul gjennom overføring av omtrent 6 tusen ukrainske besøkende som minner om at de ønsket president ordfører Büyükdılıç velkommen, sa 100 prosent av alle besøkende gjerne forlatt byen vår. Ukrainske turister ga også uttrykk for at de liker president Kayseri Büyükkılıç, i år vil antall charterfly øke ytterligere.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.