Verdenshørselshemmet sykling mesterskap åndedrag!

verdens fantastiske sykkelmesterskap fantastisk

I samordning med Governorate Gaziantep, Gaziantep Metropolitan kommune Youth and Sports Services Department presidentskap til Tyrkia Døve Sports i Federation of samarbeid som xnumx'ünc arrangert for første gang i Tyrkia Verden Deaf Den andre dagen av Sykkel-VM, var åstedet for tøff konkurranse

Yelisaveta Topchaniuk fra Ukraina, Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova fra Ukraina og Aleksandra Ruslanovna Evdokimova fra Russland gikk inn i kategorien kvinner på 25 kilometer. På 35 kilometer menn vant Dmitrij Andreevich Rozanov fra Russland, Ivan Vladimirovich Makarov fra samme land og Pavel Arciszewski fra Polen medaljen.

Gazi City, som tiltrekker seg all oppmerksomhet med internasjonale organisasjoner som er verdig sin identitet som en "Sports Friendly City", vil være vert for en virvelvind av spenning frem til lørdag 29. november 02, med World Deaf Cycling Championship lansert 2019. oktober, Republic Day. I mesterskapet kastet Tyrkia så vel som USA, Brasil, Tsjekkia (Tsjekkia), Hellas, Holland, Ungarn, Polen, Russland, Slovakia, Zambia og Ukraina av 50 hørselshemmede idrettsutøvere i de utfordrende løypene svette for å vinne en medalje.

På mesterskapets andre dag løftet individuelle tidskonkurranser i kvinne- og herrekategorien adrenalin og begeistret publikum. 25 og 35 kilometer løp i et nådeløst løp i løpet av idrettsutøvere ble verdsatt.

Fra 56022 Street konkurrerte 25 kvinnelige idrettsutøvere i banen 12 kilometer som ble etablert på Kilis Road-ruten foran Gaziantep Zoo i retning Burç Road. Brasilianske Livia De Assis Trivizol ble diskvalifisert fra konkurransen. Yelisaveta Topchaniuk fra Ukraina, vant gullmedaljen i konkurransen. Topchaniuk ble fulgt av Aleksandra Ruslanovna Evdokimova fra Russland og Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova.

Dmitry Andreevich Rozanov fra Russland var vinneren av den mannlige 35-konkurrenten som konkurrerte på 14 kilometer-banen, fulgt av hans landsmann Ivan Vladimirovich Makarov, og polske Pavel Arciszewski kom på tredjeplass i konkurransen.

I klubben rangeringen på slutten av dagen, Russland minutt 1 34 26 timer sekunder til første, Polen minutters 1 44 21 timer sekunder til andre, mens Tyrkia var tredje 1 50 timer minutter sekunder på 8.