Yedikuyular Ski Centre Forbereder for sesongen

Skianlegget forbereder seg på sesongen
Skianlegget forbereder seg på sesongen

Ordfører Güngör uttalte at forberedelsene til sesongen fortsetter på Yedikuyular Ski Center og la til: yerine Vi bygger nye salgshus som vil gi gjestene våre en mer anstendig service i stedet for de uregelmessige spise- og drikkestrukturene i regionen. De nye fasilitetene vil også markedsføre og selge lokale produkter fra byen vår. Lykke til. ”

Kahramanmaraş Metropolitan-ordfører Hayrettin Güngör, TRT Çukurova Radio Yedikuyular Ski Center kom med uttalelser om direktesendingen. Güngör sa at anlegget er av stor betydning for regionen, og sa: “Anlegget vårt ligger omtrent 15 kilometer unna sentrum. Våre landsmenn og gjester som kommer fra byen når skianlegget i en avstand av 10 fra sentrum. I fjor vert vi tusenvis av 800 gjester på anlegget vårt. Vi tar sikte på å øke dette tallet ytterligere. ”

Intens interesse

Ordfører Güngör sa: “Yedikuyular Ski Center er designet på et område på 1,5 millioner kvadratmeter. Ekstra rullebaner og fasiliteter er inkludert i prosjektet. Vi jobber med dette. Gjestene våre fra nabobyer som Gaziantep, Adiyaman, Sanliurfa, Hatay, Adana, Osmaniye og Mersin viser stor interesse for skisenteret vårt. Vi har startet en viktig forberedelse for den nye sesongen for å møte denne interessen. ”

Invitasjon til skianlegget

Mayr Hayrettin Güngör, ordfører i Metropolitan Municipality, uttalte at området der spise- og drikkeanleggene som forårsaker bildeforurensning vil være vakrere, sa: Vi bygger nye strukturer der gjestene i regionen tilfredsstiller deres behov i et anstendig miljø og de lokale produktene fra byen vår vil bli solgt. Teamene våre jobber raskt. Forhåpentligvis vil arbeidet vårt være i tjeneste i den nye sesongen. Jeg vil invitere både landsmenn og nabobyer til Yedikuyular Ski Center i den nye sesongen.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.