Animert Spread Sitting Alert fra Metro Istanbul!

veldig spesiell video fra istanbul metro
veldig spesiell video fra istanbul metro

Video Making a Smile fra Istanbul Metro; Metro Istanbul, som er tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality, delte en animasjon fra sin sosiale mediekonto og sa at den ikke skulle «spres ut på offentlig transport.

Metro Istanbuls offisielle Twitter-konto i animasjonen, spredte en passasjer som satt og forstyrret passasjerene ved siden av det gjenspeiles i kameraene. Animasjon, passasjerene som sitter av passasjerene som spredte måten de brukte på passasjeren smiler.

I artikkelen som ble delt fra Metro Istanbuls offisielle Twitter-konto; “I kveld og i morgen kveld vet du at metrolinene M1A, M1B, M2, M4, M5 og M6 kjører 24 timer. Takk for at du ikke sprer deg på all offentlig transport, inkludert Night Metro. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar