Forbedringer i transporttjenester for funksjonshemmede

Forbedringer i transporttjenester for funksjonshemmede
Forbedringer i transporttjenester for funksjonshemmede

Forbedringer i transporttjenester for funksjonshemmede; I det andre trinnet av Din Let's Listen to Our Children, Change They Lives Proj-prosjektet, som ble realisert innenfor rammen av elsiz uhindret transport, uhindret turisme, uhindret liv Bakan, deltok minister Turhan i seremonien for å sende farvel med enkeltpersoner med spesielle behov til Ankara fra Eskişehir med høyhastighetstog (YHT).

Turhan, i sin tale her, er det viktig å etablere infrastrukturen for transport- og kommunikasjonstjenester i landet for å komme alle segmenter i samfunnet til gode, "I denne forstand deltakelse av funksjonshemmede borgere i det sosiale livet, deres prosjekt er veldig meningsfullt å smake," sa han.

YHT og Ankara til Eskişehir funksjonshemmede barn er veldig glade for å gjenkjenne denne muligheten, men de er glade for å se lykken på ansiktet enda mer stresset Turhan, sa at dette programmet er en start.

Lover å reise med fly etter YHT

Turhan, alle er en funksjonshemmet kandidat, livet er ikke klart når, hvordan man kan konfrontere mennesker, det er uklart, sa:

Altyapı Vi utfører infrastrukturforbedringsarbeider med prosjektene vi har utviklet for å gi lettere og lettere tilgang for funksjonshemmede i luft, land og jernbane. Målet vårt er å tjene vårt folk og alle deler av samfunnet vårt. Mennesker kan bli født med funksjonshemninger, og senere bli funksjonshemmede. Vi streber etter å tilby denne tjenesten til alle samfunnssegmenter for å bidra til det sosiale og økonomiske livet og å være i livet. Du gir også støtte for implementeringen av dem. Jeg vil takke alle som bidro til prosjektet. ”

Turhan ga informasjonen om at barna skulle besøke flyplassen i Eskişehir, ri på hest og etterlate gode minner.

Minister Turhan, etter sin tale, TCDD daglig leder Ali İhsan Uygun, TCDD Transportation Inc. Daglig leder Kamuran Yazıcı, Halkbank daglig leder Osman Arslan, Ankara universitets rektor. Dr. Erkan İbiş og hans ledsagere akkompagnerte den spesielle behov 20-individet ved departementet for familie-, arbeids- og sosialtjenester Saray Barrier-Free Life Center til Eskişehir.

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar