Hva er Vatman?

kvinnelige patrioter
kvinnelige patrioter

Hva er Vatman, hva virker det, hvordan blir det? : Passasjerkjøretøy som brukes i bytransport, beveger seg på spesialskinner som ikke er lagt ut på veien og drives med elektrisk kraft, kalles trikk. Folk som bruker disse kjøretøyene, det vil si trikk, kalles vatman. Patriotisme kjent som trikk / metrostasjon i dagliglivet; Det har blitt et stort behov etter utviklingen i jernbanesystemteknologiene og betydningen av transportkjøretøy som trikk / metro i bytransport.

De arbeider generelt med ruter som ikke varierer for mye. Han jobber i avdelingen dedikert til dem. Arbeidstid viser fleksibilitet på grunn av kontinuitet i service og skiftesystem brukes. Hva gjør innbyggerne?

Borgernes plikter Hva er deres krefter og ansvar?

Tram / Metro Driver (Vatman), i samsvar med bedriftens generelle driftsprinsipper, bruker verktøy, utstyr og utstyr effektivt, i samsvar med arbeiders helse-, arbeidsmiljø- og miljøvernregler og arbeidets effektivitet og kvalitetskrav:

 • For å gjøre de nødvendige kontrollene før du tar trikken / t-banen til veien,
 • Ved å bruke trikken / t-banen ved å justere hastigheten på kjøretøyet og tiden som tilbys ved stoppene,
 • I løpet av reisen, følg alltid ruten og følg advarslene og tegnene på linjen,
 • Å være oppmerksom på fotgjengere og kjøretøyer langs ruten,
 • For å gjøre nødvendig tiltak i tilfelle ulykker og ulykker, for å sikre at ulykkesrapporten oppbevares av sikkerhets- og bevegelsesmyndigheten,
 • Oppfyller instruksjonene og tar de nødvendige tiltakene,
 • Holde vedlikeholdskort av trikk / metro,
 • Informere og lede passasjerer når det er nødvendig,
 • Å informere overordnede om passasjerens ønsker og klager.
 • Å overholde regelverket om helsevesen og sikkerhet for å sikre overholdelse av plikter og prosedyrer.
Kvinners patrioter
Kvinners patrioter

Hvordan er Vatman?

Først og fremst må de som ønsker å fungere som en fysisk og mental vinkel fra funksjonshemming, øyehåndsfot og hørselsorganer for å kunne bruke i koordinering, ansvarlig, pasient, kaldblodige mennesker, være. Personer med disse egenskapene er i stand til å utøve sitt yrke på en mye mer behagelig måte. Annet enn det, for å være et hjemland;

 1. Å være utdannet av en videregående skole eller tilsvarende skole
 2. Å ha gjort sin militære tjeneste
 3. Ikke eldre enn 35
 4. Det bør ikke være fysisk og psykisk funksjonshemning.

De er ansatt i kommunene. Kommunene utsteder et kurs for dette når statsborgerskapet trenger. I kommunene er 23 gitt de nødvendige teoretiske og praktiske kursene og de nødvendige opplæringene for kursprosessen. Et skriftlig og muntlig intervju er gitt til kandidatene som har fullført kurset, og deretter kan enkeltpersoner som passerer denne delen, starte sin oppgave som borgere.

De som er vellykkede i patriotismens yrke, kan da gå videre til trener, bevegelseshode, operasjonsjef eller trafikkveileder.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar