Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point

Se hele Sabis profil
Se hele Sabis profil

Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point; Et av tilknyttede selskaper til Kocaeli Metropolitan kommune, TransportationPark A.Ş. , i tråd med den store etterspørselen fra innbyggerne, ble Sabiha Gokcen lufthavn lastesystem tilbudt passasjerene. 7 Kocaelikart lastepunkt, som begynte å yte service fra november, klarte å få full karakter av innbyggerne.

FLOTT LETT FOR BORGERNE

Innbyggere kom til nyhetene fra Metropolitan kommune. I tråd med de tunge kravene fra passasjerene ble installasjonssystemet til Kocaelikart installert på Sabiha Gökçen lufthavn. I tråd med systemet som vil gi stor bekvemmelighet for innbyggere som ønsker å komme til Kocaeli fra flyplassen, vil passasjerer kunne laste TL til Kocaelikarts fra billettsalgspunkt.

7 ÅPENT I NOVEMBER

7 Fra og med november torsdag vil Kocaelikart fyllingspunkt 250 og 250G sørge for stor bekvemmelighet for passasjerer som reiser med flybussen. Innbyggere kan enkelt laste ned fra billettsalgspunktet til flyplassen. Passasjerer kan også kjøpe engangsbilletter i fravær av Kocaelikarts.

Takk fra flypassasjerer

I tråd med gjennomføringen av passasjerene som skjønte installasjonen, er de veldig fornøyde, de krevde etablering av et slikt system, og systemet som ble videresendt til kravene til systemet var ikke likegyldig til Kocaeli Metropolitan Municipality uttrykte.

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar