Atabarı skisenter forbereder seg til vintersesongen

atabari skianlegg forbereder seg til vintersesongen
atabari skianlegg forbereder seg til vintersesongen

Atabar foregår mellom banen til Tyrkias viktigste skianlegg Skisenter forbereder seg på vintersesongen.

Artvin guvernør Yilmaz Doruk, Artvin guvernør 2 tusen 200 høyde Mersivan Mountain bygget i 2009 år Atabari Ski Center før den nye sesongen, mottok myndighetene informasjon ved å se arbeidet utført.

Guvernør Doruk akkompagnerte Artvin stedfortreder Erkan Balta, Youth Services Sports Provincial Director Bahattin Orphan, Provincial Special Administration Generalsekretær Orhan Yazici, Provinsenes generalforsamlings president Furkan Cakmak og noen medlemmer av den provinsielle generalforsamlingen og representanter for politiske partier funnet i skianlegget.

Artvin, som kalles cennet skjult paradis, er en av de foretrukne byene i alternativ turisme med sine historiske kirker og broer, åser, alltid snødekte fjell, krater innsjøer, rik fauna og flora, frodige platåer og skoger.

I tillegg til sommer- og alternativ turisme, ønsker Atabarı skisenter, bygget 2009 kilometer til sentrum og 18 kilometer unna sentrum, sine gjester velkommen med sin snøstruktur av god kvalitet blant gran, gran og furutrær.

Artvin guvernør Yilmaz Doruk, hvor hans utsagn, Atabar Skisenter bør tjene på kvaliteten på både deres natur de viktigste vinter turisme sentre i Tyrkia bemerket at veien til å bli en.

Guvernør Doruk, Atabari skisenter 2019-2020 er klar for vintersesongen, sa at arbeidet fortsetter uavbrutt.

Doruk sa at Artvin likner himmelen på jorden med sine naturlige skjønnheter i hver sesong, og sa: "Byen vår, som ønsker mange lokale og utenlandske besøkende velkommen med sin friske luft og natur om sommeren, har blitt en favoritt av skienselskere om vinteren. Vi vil være glade for å ta imot skienselskere i vår nye vintersesong. ”

Artvin-nestleder Erkan Balta sa at Artvin har et betydelig reiselivspotensiale.

Statsminister Balta sa at turismen fortsetter å vokse eksponentielt hvert år, og sa: "Det er ganske ambisiøst i vinterturisme med Atabarı skianlegg i sentrum, som har et betydelig potensial innen hvert felt av turisme med sine unike skjønnheter. I vinter har vi gjort en rekke aktiviteter for skienselskere å velge Artvin. En av dem var å forbedre veien til alpinanlegget og gjøre det mer behagelig. På dette tidspunktet vil jeg takke den spesielle provinsielle administrasjonen av Artvin, som dekket 8 km-ruten med et komprimert betongsystem på kort tid, og ønsker at det skulle være gunstig for hele Artvin. Vi vil jobbe uten stopp for en Artvin som får sin del av turismen. ”

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar