Internasjonal pris for Eurasia Tunnel og Yavuz Sultan Selim Bridge

internasjonal pris suksess i gigantiske prosjekter
internasjonal pris suksess i gigantiske prosjekter

International Award Success in Giant Projects; Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan, vist som en av verdens mest suksessrike engineering prosjekter fra planleggingsstadiet med Eurasia Tunnel av mange nyvinninger så langt, og Tyrkias landemerker fra en bli Yavuz Sultan Selim Bridge, International Road Federation (IRF) som tar prisen hun rapporterte.

Minister Turhan sa at Det internasjonale veiforbundet, som ble opprettet for å fremme og støtte utviklingen av veinett over hele verden, kunngjør Başarı Global Achievement Awards som ble arrangert hvert år i tillegg til de utmerkede og innovative prosjektene som muliggjør utvikling av infrastrukturteknologier, samt vellykkede navn som jobber på dette feltet.

Turhan sa at føderasjonen, som samarbeider med alle parter som er interessert i veipolitikk over hele verden og oppmuntrer til utvikling av veinett, årlig tildeler innovative prosjekter i veibransjen som fører til sosial og økonomisk utvikling av verden og forbilledlige mennesker. sendt inn for mer enn ett prosjekt.

Belønning promoteringsverktøy

Turhan la vekt på at disse prisene er et viktig verktøy for anerkjennelse av teknologiske nyvinninger og utviklingen innen veibygging over hele verden:

"Verdens mest vellykkede engineering prosjekt av Eurasia Tunnel med til i dag, fra design stadiet vi har mange nyvinninger og i løpet av kort tid blitt en av Tyrkias landemerker Yavuz Sultan Selim Bridge, mottok prisen fra International Road Federation. Eurasia Tunnel, som anses som en stor suksess ikke bare med sine tekniske funksjoner, men også med sin flerlags og sunne finansieringsstruktur, ble tildelt Global Achievement Award innen "Project Finance and Economy" av Federation. "

Turhan uttalte at prisvinnerne ble anerkjent over hele verden ved å publisere i World Highway magazine og skrive ut prosjektoppsummeringen i IRF GRAA Winning Projects Book.

Turhan, konferansen som ble holdt i denne sammenhengen, trafikksikkerhet, bompengeinnkrevingssystemer, smart transport, trafikkstyring, holdt presentasjoner om mange spørsmål, la han til.

“Vi er glade for den internasjonale storsprisen”

Tyrkias gigantiske prosjekter Yavuz Sultan Selim Bridge med Eurasia Tunnel Turhan sa de var glade på grunn av den store internasjonale prisen seier, alle tildelinger tillegg til å gi den følte en uendelig ære, sa tyrkiske ingeniører som gir deg muligheten til å opprette nye prosjekter.

Minister Turhan uttalte at Yavuz Sultan Selim Bridge, som er en av få broer i verden med sine estetiske og tekniske funksjoner, kalles kö bridge of firsts, og denne definisjonen styrkes med tildelte priser.

Turhan sa at Yavuz Sultan Selim, den tredje broen til Bosporus, er en av de lengste spennhengebroene som fører jernbanesystemet på hovedspennet på 1408 meter. bli påminnet om at det har verdensrekorder.

Turhan, "beundret over hele verden Yavuz Sultan Selim Bridge, hengebroen i Tyrkia igjen plassert i forkant av internasjonale landemerke." Han sa.

Eurasia Tunnel er en av pionerene i Tyrkia i offentlig og privat sektor samarbeidsmodell prosjektet xnumx'nc prisen Turhan at informasjonen mottatt fra International Road Federation, tunnel miljø og la til at det sosiale livet, bidraget fra så registrert.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar