Cengiz Construction vinner Bulgaria Railway Tender

Cengiz Construction vinner Bulgaria Railway Tender
Cengiz Construction vinner Bulgaria Railway Tender

Cengiz Construction vinner Bulgaria Railway Tender; Siden 2006 har Cengiz Construction blitt inkludert i listen "ENR Best 250 International Contractor", og det fullførte prosjektbeløpet er 11 milliarder 680 millioner dollar. Det pågående prosjektbeløpet er 19 milliarder 730 millioner dollar. Av dette er 18 milliarder 794 millioner dollar innenlands og 936 millioner dollar er i utlandet.

Nylig, med nedgangen begynte årsaker infrastruktur og byggeprosjekter i Tyrkia, ble Cengiz Construction rettet som skal utføres i utlandet, spesielt i Europa. I denne sammenhengen vant Cengiz Holding jernbaneanbudet, et av de viktigste prosjektene i Bulgaria.

Elin Pelin-Vakarel jernbaneprosjekt

Cengiz Construction signerte en avtale med Bulgarias National Railway Infrastructure Company (NRIC) i går og vil fornye tunnelen på 20 kilometer i jernbaneprosjektet mellom Sofia og Plovdiv. Elin Pelin-Vakarel jernbaneseksjon av moderniseringen av Cengiz Construction 255 millioner euro, som er verdt 1.6 milliarder TL. Cengiz Construction vil gjennomføre dette prosjektet med Duygu Engineering fra Ankara. Cengiz Holdings felles prosjekt med Duygu Engineering vil være ferdig i løpet av året 6.

cengiz bygning bulgaria jernbaneanbud
cengiz bygning bulgaria jernbaneanbud

Nåværende jernbaneanbud

tsar 11

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar