Kinas Generation og Tyrkias økende betydningen av kontekst veiprosjekt

gin generasjon og veiprosjekter øker omfanget av turkiyenin onemi
gin generasjon og veiprosjekter øker omfanget av turkiyenin onemi

Tyrkias økende betydningen av kontekst av belte og veiprosjekt i Kina; Ankaras foreslåtte Midtkorridor-initiativ vil være det første punktet på Agenda Road-konferansen i Nederland

Tyrkias betydning i handelen nettverk som strekker seg fra Europa til Kina øker hver dag. Da det første godstoget som kjørte fra Kina innenfor rammen av Generation Road, og nådde til Europa ved å bruke Marmaray i Istanbul, vendte nok en gang oppmerksomheten mot Midtkorridoren. Kinas sentrale korridoren initiativ foreslått av Tyrkia for å redusere sitt engasjement i Russland og myndighetene i Beijing, og kommer til virksomheten i form av samarbeid med europeiske land, samt avstanden forkortes. Derfor Tyrkias Central Corridor initiativ, i 26-27 Belt Road-konferansen i november i Venlo, vil Nederland være første punkt på dagsorden.

SPOR mer hensiktsmessig i TYRKIA

Analysene indikerte også at Baku-Tbilisi-Kars-linjen begynte å operere trygt. raske godstog fra Edirne til Kars, vil Tyrkia gjør jernbanesystemet i tilfelle av implementeringen vil ytterligere øke betydningen av sentrale korridoren. med Tyrkia vil bli holdt på skinnen rute fra Edirne til Kars det er kjent at Kina fortsatte å intervju. Den kinesiske pressen definerer derimot Midtkorridoren som en viktig pilar i Beltveien. Eksperter sier også at de svarer til skinnene med godstog hastighet og distanse forkortelser i Tyrkia Marmaray er et alternativ til Russland korridoren. Godstog fra Kina til Venlo by i Nederland forventes også å gå gjennom den kaspiske trans-kaspiske internasjonale transportveien (TITR). godstog med avgang fra Kina, vil Kasakhstan-kaspiske hav-Aserbajdsjan-Georgia-Tyrkia nå ut til Europa. Etter at det første godstoget avgang fra Xi'an, Kina, nådde 18 Praha, Tsjekkias hovedstad. (Çinhab er)

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar