International Rail Industry Show Fair blir holdt for første gang i Eskişehir

den internasjonale jernbanesektoren messe arrangeres i Eskisehir for første gang
den internasjonale jernbanesektoren messe arrangeres i Eskisehir for første gang

Rail Industry Show, Rail Industry Infrastructure and Technologies Fair, som vil bli organisert av Moderne messer med støtte fra departementet for transport og infrastruktur, avholdes på 14-16 april 2020 datoer i Eskişehir, som er hjertet i vårt lands jernbanelinjer samt jernbanenæringen.

Målet er å samle representanter for offentlig og privat sektor for den internasjonale jernbanesektoren. 14-16 Med støtte fra departementet for transport og infrastruktur arrangeres messen i april 2020 med organisasjonen Modern Fuarcılık, et selskap etablert med 100 prosent innenlandsk og nasjonal kapital. TCDD Transportation Co., Ankara Chamber of Industry, Eskişehir Chamber of Commerce, DTD Railway Transport Association, Rail Systems Association og Eskişehir Chamber of Industry er blant de andre institusjonene som støtter arrangementet. Messen, som planlegges avholdt med deltagelse av 15 innenlandske og utenlandske selskaper fra 100-land og mer enn tusen besøkende fra 3, vil også gi grunnlag for å etablere nye forretningskontakter, utvikle eksisterende forretningsforbindelser og lage nye avtaler. Railway opererer i transportinfrastruktur i Tyrkia og verden, overbygning, teknologi, sikkerhet, elektrifisering, alarm og IT bedrifter, samt bybanesystem Rail Industry Show, vil samle produsenter. SMB som produserer høykvalitetsproduksjon vil også ha muligheten til å presentere seg for denne messen og åpne opp for verden.

Dagen før messen blir det avholdt en konferanse for å diskutere jernbaneinfrastruktur og påbyggprosjekter, finansieringsmodeller, økonomiske ressurser og prosjektfinansieringsmodeller. På konferansen vil jernbaneinfrastruktur og påbyggprosjekter, finansieringsmodeller, økonomiske ressurser, prosjektfinansieringsmodeller bli diskutert. Konferansen vil omfatte bank- og fondsforvaltere, lokale og utenlandske myndigheter, lokale myndigheter, prosjektkonsulent, forsikringsselskaper og juridiske selskaper. I følge forespørselen vil det også bli arrangert en-til-en-møter for samarbeid. Etter konferansen vil det bli holdt et eget seminar samtidig med messen, der spesifikke temaer i sektoren vil bli diskutert.

Det eneste skjæringspunktet for jernbanesektoren Eskişehir

Dette er første gang et slikt arrangement for jernbanesektoren arrangeres i Eskişehir, som er en viktig base for jernbaner og ligger bare noen timer unna Ankara og andre større metropoler.

Metin Güler, president for Eskişehir Chamber of Commerce, uttalte at Railway Fair er av stor betydning for Eskişehir Fair Congress Center og Eskişehir: “Eskişehir har en geografisk fordel og en lang tradisjon for handel og industri. Av denne grunn er det en av byene som produserer verdi for landet vårt. ETO TÜYAP Fair Center og Vehbi Koç Congress Center, som også er i Eskişehir Fair Convention Center, som vi nylig har fullført, begynte å tjene til å øke konkurransekraften i byen vår. Selvfølgelig er hver av messene veldig viktig for økonomisk utvikling. ETO TUYAP messesenter operatører, industrileder i Tyrkia TUYAP Fair, begynte å organisere messer i livskvalitet for mange ulike sektorer.

En av de viktigste grunnene til at kammeret vårt bestemte seg for å investere i Eskişehir Fair Congress Center er utvilsomt jernbanebransjen. Utviklingsdepartementet, som undersøkte mulighetsrapporten vi utarbeidet for sentrum, ga oss den største støtten til en anatolisk by. Det strategiske fokuset for mulighetsrapporten var klyngene som eies av Eskişehir. Å bidra til lobbykraften til jernbane-, luftfart- og keramikklynger er blitt identifisert som et av de viktigste målene for rettferdig industri som skal dannes i Eskişehir. Vårt kammer har gjort en grundig innsats for å organisere en spesiell messe for jernbanesektoren, og som et resultat av moderne Fuarcılık A.Ş. Valgt. Som TÜLOMSAŞ, en fabrikk og dens sidebransjer som har vært banebrytende for den moderne industrien i landet vårt, mens det eneste skjæringspunktet for jernbanene i vårt land er i Eskişehir, er det et naturlig resultat at jernbanemessen holdes i Eskişehir. Slik sett vil kammeret vårt fortsette å støtte dette strategiske området og investere i utviklingen av jernbanebransjen, noe som vil bidra sterkt til den økonomiske utviklingen av byen og landet vårt. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar