EGO mottar 10 kvinnelig bussjåfør for offentlig transport

ego kollektivvogner vil få kvinnelige busssoforer
ego kollektivvogner vil få kvinnelige busssoforer

EGO mottar 10 kvinnelig bussjåfør for offentlig transport; Generaldirektoratet for EGO, Ankara Metropolitan Municipality, åpnet en eksamen for å ansette 10 kvinnelige bussjåfører i kjøretøyer med offentlig transport.

10 sjåførkandidat for hovedstaden som søkte EGO om ansettelse helte svette i muntlige og praktiske eksamener.

KOLLEKTIV TRANSPORTKjøretøy

Kandidater som først har blitt avlagt muntlig eksamen, EGO 5. Han ble utsatt for en praktisk test om manøvrering og kjøreteknikk i regionen.

Daglig leder i EGO, Nihat Alkaş, som uttalte at kandidatene som lykkes i eksamen evaluert av EGO-kommisjonens tjenestemenn, vil gå gjennom prøvekjøringer på avanserte kjøreteknikker og ringe til de kvinnelige sjåførkandidatene, sa han:

Iyla På ordre fra vår ordfører Mr. Mansur Yavaş, organiserte vi denne testen for å få en kvinnelig sjåfør av 10. Vi ønsker å komme videre med forskjellige tilnærminger ved å bære elegansen til kvinner til gatene i Ankara. Jeg skulle ønske at denne prosessen vil være gunstig for EGO og venner som tar eksamen. Hvis vi kan øke antall busser i fremtiden, ønsker vi å øke antall sjåfører. Vi er også veldig glade for å dele din begeistring her. ”

TAKK TIL PRESIDENTEN SLOW

Defne Durusu, sjåføren som deltok i testen, sa “Jeg søkte for første gang som bussjåfør. Jeg er veldig interessert i busskjøring. Jeg tok leksjoner om dette. Foreldrene mine vet ikke om denne jobbsøknaden. Hvis jeg blir ansatt, vil familien bli overrasket. F Fadime Özaslan sa: Orum jeg jobber som arbeider på en fabrikk. Jeg er veldig nysgjerrig på å kjøre en stor bil. Jeg vil takke presidenten av Mansur for at han har gitt en slik jobbmulighet til kvinner ..

En annen sjåfør som heter Burcu Güvercin, som la vekt på at kvinner kan gjøre busskjøring uten problemer og at Metropolitan kommune støtter denne forståelsen som forhindrer sosial diskriminering, sa, orum. Jeg tror at kvinner kan takle enhver jobb. Jeg vil spesielt takke vår ordfører Mansur Yavaş for at han ga oss denne muligheten ..

ego kollektivvogner vil få kvinnelige busssoforer
ego kollektivvogner vil få kvinnelige busssoforer

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar