Ekol Logistics og italiensk UBV-gruppe slutter seg til krefter

skole og italiensk ubv gruppemakt kombinert
skole og italiensk ubv gruppemakt kombinert

Ekol Logistics, som fortsetter veksten på den internasjonale arenaen, har inngått et langsiktig samarbeid med italienske UBV Group. Ekol, som har som mål å øke servicekvaliteten ved å utvide filial- og distribusjonsnettverket, vil utvikle sin transportvirksomhet i Italia hos UBV Group-organisasjonen fra 2020.

UBV er markedsleder innen internasjonal grupperingstransport med en omsetning på over 130 millioner euro og opererer med egne anlegg i alle viktige industriområder i Italia.

Evaluering av samarbeidet med to ambisiøse logistikkaktører i det europeiske markedet, uttalte Ekol-styreleder Ahmet Musul at UBV Group og Ekol, som har mer enn 60 års erfaring i sektoren, har lignende egenskaper og sa at de ønsker å skape en langsiktig fremtid for både selskapenes ansatte og kunder.
Mosul konstaterte at samarbeidet er veldig viktig for Ekols strategiske utvikling i det europeiske markedet, sa Mosul: “UBV har egne anlegg i de viktigste industriområdene i Italia. Ekols kunder vil dra nytte av fasilitetene her og øke produktiviteten. Vi skaper en ny servicekvalitet på de viktigste stedene i Italia med kombinasjonen av UBVs lokalkunnskap og tilstedeværelse i regionen med Ekols logistikk 4.0-strategi og tilpassede løsninger. ”

UBV-konsernsjef Pietro Porro uttalte at han er stolt av dette felleskontrollerte selskapet at Ekol har opplevd en sjelden kvalitet i Ekols team og fasiliteter i multinasjonale selskaper og sa: "Med avtalen, Ekols teknologiske kunnskap og daglige service til Europas 67-destinasjon Vi legger til målet om servering. 10 har blitt det ledende transportselskapet i Europa innen overlandsforsendelser til Italia gjennom daglige forbindelser til strategiske forbruks- og produksjonsområder. Vi kombinerer opplevelsen av våre ansatte og Ekols forståelse av dyktighet. "

Innenfor rammen av samarbeidet vil Ekol støtte utviklingen av UBV i landene der det opererer. I tillegg vil Ekol øke driftskompetansen ved å tilby installasjon i UBVs eksisterende kontorer. I følge vekstplanene til begge selskaper planlegges ordren, som nå er 150 tusen per år, å bli økt til 300 tusen ordrer per år i løpet av tre år. Leveransene vil bli gjort mellom Tyrkia og Italia 96 timer.

UBV Group, med sitt verdensomspennende agentnettverk, leverer nasjonale og internasjonale transporttjenester til land, luft og sjø med sin kunnskapssamling til 141 hovedkvarter i Italia og i utlandet.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar