Intenst interesse for Cybertruck med Elon Musk

tesla pickup-modell cybertrucki introdusert
tesla pickup-modell cybertrucki introdusert

Den amerikanske elbilprodusenten Tesla introduserte sin nye modell Cybertruck pickup i forrige uke. Utformingen av kjøretøyet, glasset ble ødelagt under presentasjonen var dagsordenen for den første dagen. I tillegg til alle disse kunngjorde Elon Musk at 3 har mottatt tusenvis av 200 forhåndsbestillinger per dag. Cybertrucks masseproduksjon forventes å begynne på slutten av 2021.

Med en tweet som Musk delte på søndag, fikk vi vite at tusen forhåndsbestillinger av 200 ble mottatt fra Cybertruck. Cybertruck har offisielt vist at det har mottatt alvorlig etterspørsel ved å nå dette antallet forhåndsbestillinger bare i løpet av 3 dager.

Teslas administrerende direktør Elon Musk gjorde den første introduksjonen av den elektriske pickup-modellen den tidligere hadde lovet å produsere. Det futuristiske designet Cybertruck ser ut som et pansret kjøretøy. Under hentepresentasjonen ble den også testet for holdbarhet. På scenen begynte Teslas sjefsdesigner Franz von Holzhausen å treffe Cybertruck med en elektrisk pickup med en slegge. Ingen skader igjen etter påvirkning av karosseriet.

Frontrutene som ble ødelagt under utformingen og promoteringen av kjøretøyet er imidlertid fremdeles blant de mest delte bilandelene på Internett. Selv om vinduene ikke brakk helt, ble de knust. Det ble forklart at vinduene på dette forsterkede kjøretøyet var uknuselige. Musk ventet ikke på dette resultatet, sa at glasset ikke skulle gå i stykker, og testen mislyktes.

For Cybertruck må forhåndsbestillinger betale et depositum på 100 dollar. Produksjonsåret for kjøretøyet er 2021. Musk delte på sosiale medier at 146 tusen prosent av forhåndsbestillingen 42 er en tvillingmotor Cybertruck, 41 er en tri-motor og 17 er en enmotor. Cybertruck 39 tusen 900 priser fra $. Den høyeste priset av bilen er 69 tusen 900 dollar. 40 tusen dollar startmotoren med en motor har 400 km rekkevidde.

500 med to-motor og firehjulsdrift tilbyr en rekkevidde nær km, og 50 kan kjøpes med en prislapp på tusen dollar. Den maksimale 800 kjørelengden 3 motor og firehjulsdrevet versjon av prisen på 70 tusen dollar sa. 500 med to-motor og firehjulsdrift tilbyr en rekkevidde nær km, og 50 kan kjøpes med en prislapp på tusen dollar. Den maksimale 800 kjørelengden 3 motor og firehjulsdrevet versjon av prisen på 70 tusen dollar sa. Akselerasjonen av denne versjonen fra 0 til 100 km er bare 2.9 sekunder. De som vil ha denne høyeste versjonen, må vente et år til.

Tesla vil eventuelt legge til den autonome kjørepakken til alle pickup-modeller. De som ønsker autonom kjøring 7, må betale mer enn tusenlapper. I sin presentasjon husket Tesla administrerende direktør at tre av de mest solgte modellene i USA er pickuper.

Nåværende jernbaneanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar