IETT Etablerer Transportation Academy for Drivere

iett etablerer transportakademi for utdannelse
iett etablerer transportakademi for utdannelse

I samsvar med avtalen som er inngått mellom UGETAM og IETT, vil opplæring og sertifisering av alle sjåfører, spesielt IETT-ansatte, bli gitt. I akademiet som skal etableres, vil alle transportpersoner over hele landet få opplæring i tide.

IETT og UGETAM, tilknyttede selskaper i Istanbul Metropolitan Municipality, begynte å jobbe med å etablere Transportation Academy for å gi teoretiske og praktiske opplæringer til sjåførene som driver innen offentlig transport, og for å implementere måle-, evaluerings- og sertifiseringsprogrammer.

Mellom IETT og UGETAM, som gjør bærekraft til et av hovedmålene i offentlig transport 'TRANSPORT ACADEMY' ble det oppnådd enighet om å signere en protokoll.

I akademiet som vil bli etablert i Arnavutköy-distriktet, vil det bli gitt sertifikatopplæring i offentlig transport, rullebanetreninger, simulatorkjøretreninger, fjernundervisning, mobile læringstreninger, terapiprogrammer for mentalhelsesenter, samfunnstjenestetreninger.

Treningene som skal tilbys ved Transportation Academy tar sikte på å trene mer bevisste sjåfører i trafikken, utvikle en kultur for offentlig transport, redusere antall ulykker og gi drivstoffbesparelser. I tillegg til å trene og sertifisere sjåførene, har akademiet også som mål å utvikle transportteknologier, lage nye transportpolitikker for å redusere trafikkoverbelastning og dermed redusere utslipp og mindre luftforurensning.

I den første fasen får IETT, Otobüs AŞ og Private Public Bus-busser trening. I den andre fasen tar det sikte på å utstede sertifikatprogrammer for minibuss- og drosjesjåfører, førere av byfrakt og jordflyttende kjøretøy, nykommer kandidater, terrengkjøretøysjåfører og motorsykkelfører. På det siste stadiet er det planlagt å tilby tjenester til kollektivsjåførene utenfor Istanbul, intercity og internasjonale passasjerer.

HVA ER UGETAM?

Etablert i 1996 av Istanbul Metropolitan kommune, Istanbul Applied Gas and Energy Technologies Research Engineering Industry Trade Inc. (UGETAM) fortsetter sin virksomhet innen opplæringstjenester, sertifisering, testing og inspeksjonstjenester. UGETAM har myndighet fra den yrkesmessige kvalifiseringsmyndigheten (VQA) med sertifikatet innhentet fra det tyrkiske akkrediteringsbyrået (TÜRKAK).

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar