IRFs Global Achievement Award til Yavuz Sultan Selim Bridge

irften yavuz sultan selim koprusune global suksesspris
irften yavuz sultan selim koprusune global suksesspris

IRFs Global Achievement Award til Yavuz Sultan Selim Bridge; Yavuz Sultan Selim Bridge, som har mange milepæler når det gjelder verdens ingeniørhistorie, vant Dünya Design oldu-kategorien i Başarı Global Achievement Awards verilen gitt av International Road Federation (IRF) hvert år.

Nestleder transport- og infrastrukturminister Enver İSKURT, daglig leder for motorveiene Abdulkadir URALOĞLU og ICAs daglig leder Serhat SOĞUKPINAR deltok på prisutdelingen som ble holdt i Amerika.

Bridge of the Firsts: Yavuz Sultan Selim Bridge

Byggingen av Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Peripheral Motorway-prosjektet, som er produktet av høyteknologi og teknologi, startet med den banebrytende seremonien som ble holdt på 29 mai 2013.

8-kjørefeltveien og 2-kjørebanen går gjennom samme nivå i Yavuz Sultan Selim Bridge, som er designet for å være en etasje, i motsetning til andre broer i verden, som har både veier og jernbaner. For denne funksjonen ble hovedkablene til broen, vertikale seiltau og skrå seilkabler som koblet dekket til tårnene samlet, og en høystiv hybridbro ble designet. Fine aerodynamiske dekk ble brukt over hele Yavuz Sultan Selim Bridge.

Yavuz Sultan Selim, som er en av de få broene i verden med sine estetiske og tekniske egenskaper, kalles kö bridge of firsts. Den første av verdens lengste hengebro med 59 meter bredde og verdens største hengebro med hovedspennet på 1.408 meter er hengebroen med verdens høyeste tårn med høyden over 322 meter.

Om International Road Federation

Det internasjonale veiforbundet (IRF), etablert for å fremme og støtte utviklingen av veinettverk over hele verden, velger vellykkede og innovative prosjekter for å utvikle infrastrukturteknologier med de årlige IRF Global Achievement Awards.

Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Peripheral Motorway er utstyrt med intelligente transportsystemer, avansert utstyr for vedlikehold av bompenger og bompengeinnkreving, som et av veikryssene for transporttransport mellom de to kontinentene og bidrar til å lindre Istanbul-trafikken.

7 / 24 overvåkes fra hovedruten Main Control Center, og alle drifts-, vedlikeholds- og driftsaktiviteter av broen og motorveien utføres nøye, og en sikker og komfortabel reise tilbys sjåførene.

Yavuz Sultan Selim Bridge som er et av prestisjeprosjektene i landet vårt i alle aspekter og Nord-Marmara motorvei; moderne, estetisk, har blitt symbolet på Tyrkias mest avanserte materialer og engineering teknikker som brukes.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 11

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar