Istanbul Airport Ready for Winter

istanbul flyplass kort
istanbul flyplass kort

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan ga informasjon om snøbekjempelsesaktivitetene.

Han sa at flyplassene er klare til vinteren, og understreket at forberedelsene på flyplassene fortsetter på full fart og sa: “304 kjøretøyer med spesielle formål vil bli brukt innenfor rammen av snøbekjempelse på flyplassene. Vi vil også tjene rundt 700-ansatte som er trent og erfarne innen snøbekjempelse. Det er tusen 730 tonn 'avising' flytende materiale på flyplassene som skal brukes i snøscootertjenester.

Minister Turhan, Istanbul Airport, 26 slepekombinert snøkamp, ​​15 kompakt type kombinert snøkamp, ​​8 snøspray (roterende), 28 snøplog og "avisende" flytende sprederkjøretøy vil tjene her, sa han. I tillegg er det bestilt 18-fly og under broen "FOD" og snøryddingskjøretøy og 3 rullebane-bremseanordning som uttrykker Turhan, flyplassoperatør IGA 900 tonn "avising" flytende materiale, sa han.

I en uttalelse om at kampen mot snø på Atatürk lufthavn ble utført med 19 spesialkjøretøyer og omtrent 100 State Airports Authority (DHMİ) personell, sa Turhan at flytende materiale fra N avising ble holdt klar til 205 tonn.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar