3 Nytt hotell som skal bygges på Istanbul lufthavn

nytt hotell som skal bygges i istanbul flyplass
nytt hotell som skal bygges i istanbul flyplass

Det ble fremsatt en EIA-søknad om at hotellene skulle ligge i Airport City som vil bli etablert ved siden av Istanbul lufthavn som ble implementert i Arnavutköy. Tusenvis av 750 rom vil kjøre 25 året rundt IGA.

IGA lufthavn vil bygge tre hoteller med en investering på 25 millioner pund på det landet som leies av 255 i Istanbul lufthavn.

IGA ble etablert oktober 25 av Kalyon - Cengiz - Mapa - Limak Joint Venture Group for å bygge Istanbul lufthavn og drive 7 gjennom året.

I følge presentasjonsfilen til İGA, som søkte Miljø- og urbaniseringsdepartementet om vurdering av miljøkonsekvens (EIA), planlegges hotellprosjektet som skal konstrueres i prosjektområdet Istanbul flyplass å fungere i forskjellige konfigurasjoner.

Totalt areal av IGA Airport City Hotel er planlagt å være 39 tusen 569 kvadratmeter. Følgelig

3 Star Hotel; 5 vil omfatte 506 rom, restauranter, kafébarer og møterom på et område på tusen 631 kvadratmeter. 3-stjerners hotellklesvask og parkeringstjenester vil bli delt med 4-stjerners hotellet.

4 Star Hotel; 4 vil omfatte 506-rom, den andre restauranten, treningsstudio-spa-områdene, i tillegg til tjenestene på 564-stjerners hotellet på et område på tusen 3 kvadratmeter. Det vil være et innendørs svømmebasseng på stedet.

5 Star Hotel and Ballroom; 5 rom på 214 tusen 555 kvadratmeter, 4 tusen 4 kvadratmeter ballsal med 394 sitteplasser kapasitet vil være tilgjengelig i tillegg til tjenestene til 1500 stjerners hotell. Det vil også være klesvask og renseri, uavhengig av 3 og 4 stjerners hotell.

IGA Airport City Hotel vil ha tusen 750 rom i forskjellige størrelser og kapasiteter.

Byggingen er planlagt å ta omtrent 30 måneder, og investeringsverdien forventes å være 255 millioner pund.

IGA Airport City Hotel vil bli operert av IGA for en periode på ett år i samsvar med hovedavtalen som er inngått med Statens lufthavnsmyndighet. 25 vil ha en ny operatør i henhold til betingelsene på dagen etter året, eller hvis avtalen oppnås, vil den videreføres med samme operatør. (Sözcü)

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar