Kadikoy Ibrahimaga Bridge faller! Vei 5 Månefotganger

kadikoy ibrahimaga bridge er fallende månetrafikk stengt
kadikoy ibrahimaga bridge er fallende månetrafikk stengt

Kadikoy Ibrahimaga Bridge faller! Vei 5 Månefotganger; Istanbul Metropolitan Municipality starter rivningsarbeidene innenfor omfanget av renoveringen av Ibrahimaga Bridge i Kadikoy. Renoveringen av Ibrahimaga Bridge vil ta måneder til 5.

Istanbul Kadikoy-distriktet, som regnes som hjertet i trafikken på Ibrahimaga-broen på General Sahap Gurler Street ble besluttet å rive. Ødeleggelsen og implementeringen av Ibrahimaga Bridge vil ta omtrent 5 måneder.

I henhold til vedtaket som er tatt av Istanbul Metropolitan Municipality Transportation and Traffic Regulatory Commission, vil Ibrahimaga Bridge 7 bli revet for å bli fornyet november, torsdag og general Sahap Gurler Street vil være stengt for gang- og kjøretøytrafikk i løpet av måneden.

Under studien, general Şahap Gürler Street; Dr. Eyup Aksoy, Taskopru og Sarayardi gater vil være lukkede forbindelser. De kjøretøy; Tilgang til Ring Road, Eurasia Tunnel og Üsküdar-regioner vil skje via Tıbbiye Bridge og Behiç Bey Street. Det rapporteres at broene som brukes aktivt av Marmaray-tog, ikke vil bli påvirket negativt av arbeidene, og det vil ikke være noen forstyrrelser i togtjenestene. (Gazetekadıköy)

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar