Beskrivelse av Hava-Sen fra Istanbul Airport

luft fra deg istanbul flyplassbeskrivelse
luft fra deg istanbul flyplassbeskrivelse

De negative arbeidsforholdene for TGS-ansatte som jobber på Istanbul lufthavn fortsetter. Flyselskapsforbundet (Hava-Sen) uttalte at de må tenke på de ansatte selv om de ikke er den autoriserte fagforeningen og listet opp en rekke artikler knyttet til disse arbeidsforholdene.

De negative arbeidsforholdene til ansatte i Turkish Groud Service (TGS) på Istanbul lufthavn fortsetter. På grunn av avstanden fra flyplassen til bosetningene, den brukte tiden på transport og lengden på servicetidene gjorde personalet ulykkelig, men det var en bemerkelsesverdig uttalelse om emnet.

Uz Vi inviterer deres ledere til å tenke på menneskelige og juridiske verdier, sa fagforeningen i en uttalelse.

Forklaringen fra Hava-Sen er som følger:

Sivil Kjære ansatte i sivil luftfart,

Vi har overvåket implementeringen av 26.TİS, som du vet godt om dens forberedelses- og godkjenningsprosess, etter signeringen, til tross for alle mangler og feil. TİS er det viktigste dokumentet som beskytter de rettighetene og interessene til ansatte. Søknadsvilje er veldig viktig. Det kan ikke endres ved ensidige eller konfidensielle protokoller. 26. Vi deltok ikke i TIS, og deretter undersøkte vi statusen til problemene som ville bli regulert av protokoller. Vi ønsket å dele resultatene med deg for å lære fakta.

1. Til tross for alle advarslene våre er 26 løsningen på utfordringene med å flytte til det nye stedet. Det var ikke involvert på noen måte i TIS. Nå ser vi at vi dessverre hadde rett. Det er fremdeles store vanskeligheter med å jobbe inn og ut. Tjenestene gir ikke de ansatte en bekvemmelighet og de som går på jobb med egne midler, har store vanskeligheter. 9 tar en times overtid. Ansatte må ta vare på seg selv. Tjenestedrivere er et eget problem. Vi kan ikke forutsi hvor mange venner vi mister på vei til jobb, hvor mange venner som skal ha en ulykke. 13-4 ganger økte daglige gangavstander til bakkepersonell som jobber i det enorme terminalområdet. personellets mat- og toalettproblemer og transporten av flybesetningene mellom teamrommene, terminalområdet, inngangs- og utgangsportene og flyet kunne ikke løses tilstrekkelig.

2. En av de lovede problemene som vil bli løst i 26.TİS er 95 som inkluderer görevs regler for plikt og resten av teammedlemmene .. Den kompetente fagforeningen kunne ikke gå lenger enn diskursen om at vi har opprettet en kommisjon, vi jobber med den da. Som HAVA-SEN fortsetter vi våre månedlige SHT-FTL-seminarer.Vesentlige spørsmål som må organiseres i arbeid og hvile av flyktige team er allerede tydelige. 95 til fordel for den ansatte ved å identifisere fordeler og ulemper ved SHT-FTL. den kompetente fagforeningen anstrenger seg ikke for å etablere bestemmelsene i artikkelen. En av våre mest grunnleggende rettigheter, for eksempel N 03 i lokal tid: 00 og stenging av arbeid etter samme dag ”,“ kan ikke gis ut hjemmedager ”og igjen, kan ikke startes umiddelbart etter endt påfølgende gratis dager (00: 00 lokalt) önemli til våre rettigheter 26. periode Tis'de ikke inkludert. Tapet av slike ervervede rettigheter er helt i strid med fagorganisasjonens ånd. Forbundet skal ikke tape, det skal vinne. Vi ber om gjeninnføring av rettighetene fra flylagene ved hjelp av en protokoll som skal utstedes uten forsinkelse.

3. Hver måned blir 500-700 kabinpersonell hentet fra flyturen under navnet spesialistopplæring og selskapet kompenserer selskapet med den flykompensasjonen som ikke er gitt dem. Men i samme periode er 700 kunngjort for rekruttering av kabinbesetning. Denne situasjonen, som ser ut til å være en selvmotsigelse, viser at målet er å fjerne det erfarne personellet så snart som mulig, å erstatte A0-staben, for å redusere lønnsutgiftene. Siden selskapet ikke har et meritbasert tildelingssystem, forstår de ikke at luftfart er skrevet i blod. De vet ikke hva ansiennitet og erfaring betyr. Forbundet holder et fat. Faktisk er listen over hyttesignaturer utarbeidet av forsøk ikke logiske grunner, men lukten av favorisering og unnvik.

4. Selskapet har stoppet pilotkjøpet. Det er selvfølgelig ingen grunn til at 24 MAX flyr, men det vurderes at 2020 vil fly fra de første månedene. Trening tar tid. Men som vi har sett før, kommer fly først, og da settes lag. Når det ikke er nok, tas en ekstern pilot. Selskaper som Thomas Cook, Jet Airways, Germania, sank i verdens sivil luftfart. Ryan Air ryster. Så det er en stor mengde utenlandsk pilotforsyning til markedet. Det er lettere å lukke gapet. Men å gi unge tyrkiske piloter en sjanse ville være en langsiktig rasjonell løsning. I det minste burde pilotene som hadde nådd et stadium av kvalifisering og kontrakt, blitt gitt sjansen.

En annen sak er at det er smertefullt at utbetalingene til akademikerne på akademiet ikke blir ført på dagsordenen til tross for masseløftene og verkene. Utnyttelsen fortsetter, og det høres ingen lyd fra den kompetente fagforeningen.

5. Som det vil bli husket i en pressemelding vi laget på 29 mai 2019, kostnadene for å flytte, vanskelighetene ved det nye torget, synkende passasjerer og økonomiske vanskeligheter som et resultat av utviklingen i konjunkturen, som før vil vi enten kaste 1500-volatilitet eller iverksette nødvendige tiltak for å redusere lønnsøkning. I dette senket den autoriserte fagforeningen turene og sa at personalet gikk med på det som et resultat av falske meningsmålinger. Nå kommer vi til samme punkt. En representant fra forbundet sa at de jobbet med denne saken. Vi har aldri vært involvert i penger. Vi trodde at merverdien som ble opprettet ville bli belønnet. Imidlertid er forbundet kjent som 'brødet', vi advarer arbeidsgiveren om ikke å gå samme vei for å se søte ut igjen. Allerede svekket følelse av tilhørighet og tillit går helt tapt. Avkastningen på selskapet vårt vil være overskudd og ikke tap. Måten å redusere utgiftene på er ikke å stirre på ansatte lønn. Forbundet eksisterer for å forhindre disse feilene, for ikke å være et verktøy for medarbeider-skadelig praksis.

6. TGS-venner forteller at de er under mye press og tretthet. Vi stiller ikke spørsmål ved strukturen til TGS, ledelse og økonomisk politikk. Arbeidet deres er imidlertid ekstremt viktig og verdifullt for THY. Likevel blir over hundre ansatte permittert hver måned, og andre blir tvunget til å gjennomgå all slags negativ behandling for brødets skyld. Bestemmelsene i lovene henger dessverre, søker retten til å gå til alle som vil, men det kalles '' utenfor døren ''. Kvaliteten på tjenesten som leveres under disse forholdene, bør stilles i tvil. For oss kan flyets sikkerhet og sikkerhet sikres ved direkte bidrag fra hver enkelt. Et av lagene i 'Swiss Chese' teorien er TGS. Vi inviterer deres ledere til å vurdere menneskelige og juridiske verdier.

Kjære ansatte, selv om vi ikke er en autorisert fagforening, fortsetter vi å hjelpe deg med vår tilstedeværelse. Det er vår plikt å bringe fakta til deg foran deg. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å beskytte din rett og din lov. Syklisk utvikling i fremtiden vil øke vår betydning og verdi. Så vi forventer at du er i det forbundet som passer deg.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar