Meningsfull melding fra barn som går på skole med sykkel! 'Ikke brenn bensin, brenn olje!'

meningsfull melding fra barn som går på skole på sykkel, ikke brenner bensinforbrenne olje
meningsfull melding fra barn som går på skole på sykkel, ikke brenner bensinforbrenne olje

Meningsfull melding fra barn som går på skole med sykkel! 'Ikke brenn bensin, brenn olje!'; Izmir Metropolitan Municipality fortsetter sin kampanje “La oss gå på skole av barna Bisiklet. Etter Mavişehir Eraslan College studenter Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Middle School-elever dro til skolene sine i går på sykkel.

Kampanjen "La oss gå på skole med sykkel" fortsetter i Izmir. Kampanjen som oppmuntret barn til å gå på skole på sykkel Karşıyaka Evin Leblebicioğlu ungdomsskoleelever deltok. Ledsaget av rektor Affan Arif Erol, kroppsøvingslærere Atilla Küçük og Mustafa Atalay Akbay Karşıyaka Barn samlet seg ved inngangen til basaren, passerte med å gå sykler gjennom basaren. Studenter som gikk med et banner skrevet orum I Go to School of Bicycle, unnlot ikke å gi meldinger til eldstemannene deres med slagordet “Bicycle is health”, “Burning bensin, burn fett”. Pedalene ble deretter presset og elevene ankom skolen deres i løpet av få minutter etter 10.

Sykkel betyr helse

Rektor Affan Arif Erol, skolen opprettet også en sykkelklubb, i helgene med deltagelse av elever og familier sa de organiserte sykkelturer. En av de viktigste funksjonene i moderne byer er den enkle tilgangen til sykler og den utbredte bruken av sykler Erol, "Vi har allerede som mål å gi denne morgendagens bevissthet," sa han. Studenter sier at sykkel betyr helse. For en ren og lydløs by, la bilene avta og sykkelveiene øke. La de eldste sykle. Vær forsiktig og respekt for syklister i trafikken.

Målet er generasjonen av syklister overalt

Studenter, sykkeltrafikkpolitimenn ved Izmir politidepartement og avdelingen for transport av Izmir Metropolitan kommune sykkel fotgjenger og planleggingssjef. Özlem Taşkın Erten og dirigentstaben Aslıhan Tekin og Burak Tümer ble også ledsaget. Erten sa at de produserte prosjekter for å gjøre Izmir til “sykkelbyen İzmir og sa: Som hovedstadskommunen; vi øker eksisterende sykkelruter, organiserer aktiviteter for å oppmuntre til bruk av sykler i bytransport og utvikle internasjonalt samarbeid. Vi bryr oss mest om barn. Fordi sykkelkultur utvikler seg i denne alderen. Å skape oppmerksomhet hos barn er å ta de første trinnene i en fremtid uten biler. Vi sikter mot en generasjon som går overalt på sykkel i byen. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar