Fullførelse av Melet Bridge i Ordu

fullførte meletbrua i hæren
fullførte meletbrua i hæren

Fullførelse av Melet Bridge i Ordu; Arbeidet med den nye broen som ble bygd ved Melet-elven i Altınordu-distriktet i Ordu, ryggraden i trafikken i det østlige Svartehavsområdet, ble fullført med initiativ fra Ordu Metropolitan Municipality.

Telle dager til åpningen av tjenesten alternativ brua Corum Samsun Merzifon Ankara koble til Tyrkias viktigste transportnettverk med ruter som gir tilgang til innenlandske Tyrkia Kaukasus land, den tyrkiske republikk, Sentral-Asia, Russland, Republikken mange provins- og distrikts tjenester å gi.

“ALTERNATIV NY BRUGE VIL ÅPNE FOR TRAFIKK”

Den nye alternative broen vil redusere trafikkbelastningen i de omkringliggende provinsene og distriktene til Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ıyla Arbeidene ble fullført med asfaltering av den nye alternative broen. 1166. 1366. og 1356. sideveiforbindelser på gatene asfaltert av passende værforhold og arbeid andre steder med fremdriften av den alternative nye broen vil bli åpnet for trafikk. Side- og hovedveiforbindelser samt kryssingsarbeid vil være fullført på kort tid. 236 meter lang, 13 meter bred konstruksjon av broen fullført ikke bare for vår provins, men også de omkringliggende provinsene og distriktene vil redusere trafikkbelastningen i stor grad.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar