Ordfører Seçer gir dato for Mersin Metro

president secer ga dato for mersin metro
president secer ga dato for mersin metro

Ordfører Seçer gir dato for Mersin Metro; Mersin Metropolitan-ordfører Vahap Seçer var gjest i "Alarm Clock" -programmet med İsmail Küçükkaya på FOX TV-skjermer. Ordfører Seçer foretok evalueringer om Metro Project og nye linjer innenfor prosjektets rammer.

For første gang ga Seçer detaljerte forklaringer om Metro og sa: “Jeg vil ha en Metro-investering. En viktig investering. Vi vurderer 3-scenen. 28.6 kilometer, 7 og en halv kilometer over bakken Metro, 13.4 kilometer underjordisk jernbanesystem og 7.7 kilometer trikke. Tenk på en kystlinje fra Mersin øst til vest. 13.4 kilometer kommer fra den undergrunnen og deretter vil 7 gå en halv kilometer fra overflaten til City Hospital. Dette er første gang jeg har forklart dette i detalj. Vi planlegger også en trikkelinje til universitetssykehuset og universitetet. I 2020 skyter vi pickaxen. Her ønsker vi å gjøre dette på en annen måte. Vi ser etter kreditt fra utlandet. La oss finne lånet derfra, la firmaet gjøre byggingen, vi vil gi finansiering og bygging av virksomheten et sted. ”

Ordfører Seçer la til at de gikk til kunngjøringen om kjøp av busser, og de vil motta totale 100-busser. ”Vi kjøper 73-busser i år. I januar tar vi også 27 busser, totalt 100 busser. Vi skal fornye busskaféen vår, vi har mangel, vi vil forsterke rutene, og vi vil deaktivere modellene våre som er foreldet eller foreldet. Vi ser på kollektivtransport som et konsept for metro-, buss- og 5-planlegging av året. Hva vi skal gjøre mellom 2019-2024, hvor mange busser vi skal ta, gikk vi til kjøpet. Det var et prosjekt jeg fant før meg. Ingenting hadde blitt gjort ennå. President mottok dette prosjektet i vårt periodeinvesteringsprogram. Men vi overhalt ham. Vi har også introdusert T-banen til regionene med mindre sosioøkonomisk utviklingsnivå. City Hospital-linjen går gjennom vårt middelhavsdistrikt og er hjemsted for familier med svært lav inntekt. Metro bør ikke sees på som et transportprosjekt. Byens utviklingsprosjekt bør også betraktes som et sosialt prosjekt. Vi bryr oss om dette. "

Kart over Mersin Metro

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar