Rekruttering av TCDD-ingeniør

tcdd statistiker kjøper ingeniør og puantor
tcdd statistiker kjøper ingeniør og puantor

Republic of Turkey State Railways (TCDD) KPSS score med statistikk, ingeniører og politimennstitler til forskjellige provinser og distrikter med det sentrale oppdragssystemet trykket på knappen for rekruttering av embetsmenn.

State Railways 6 kunngjorde rekruttering av offentlig personell til OSYM ved å informere personalet om behovet for personell for å fylle de ledige stillingene. Kvalifiseringskoder for embetsmenn som skal ansettes i byene Ankara og Izmir Konak ble publisert.

OSYM-kandidattransaksjoner

ÖSYM vil utføre alt nødvendig arbeid knyttet til oppdragsprosedyrer og søknadsprosesser. Som den sentrale oppgaven vil ingen andre institusjoner kunne gripe inn i ansettelsene bortsett fra OSYM. Intervju og muntlige eksamener vil bli tatt til embetsmennene kan søke på OSYM-kandidattransaksjonssiden.

TCDD vil velge å tildele 1-statistikere, 2-ingeniører og 3-poeng i henhold til den publiserte personalfordelingen.

NÅR FORETALINGENE STARTER

I henhold til informasjonen som er publisert i 2019 / 2 sentral oppdragshåndbok, vil søknadene starte på 3 desember 2019 og slutte på 12 desember. Online søknader vil bli gjort innen denne perioden.

PERSONALTITEL PROVINSEN PCS
statistiker ANKARA 1
ENGINEER ANKARA 2
tally-kontorist IZMIR 3

TCDD 6 ansettelse av tjenestemenn for distribusjon av ansatte Klikk.

PRosedyrer for å søke

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
20 TL
Alle filialer av Akbank, minibank og nettbank (unntatt søkere fra TRNC); Alle filialer av Albaraka Türk Participation Bank, minibank og nettbank (unntatt søkere fra TRNC); Alle filialer av Finansbank, minibank og nettbank (unntatt søkere fra TRNC); Alle filialer av Kuveyt Türk Katılım Bankası, minibank og nettbank (unntatt søkere fra TRNC); Alle filialer av Türk Ekonomi Bankası og nettbank; Halkbank minibank, nettbank og filialer; Alle filialer av ING Bank og nettbank (unntatt søkere fra TRNC); Alle filialer og minibanker til Vakıf Participation Bank (unntatt søkere fra TRNC); Ziraat Bank bruker bare nettbank og mobilbank (ingen gebyrer belastes av filialer og minibanker); OSYM-kortbetalingssystem (https://odeme.osym.gov.tr/)

VELG

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar