Tyrkias urfolk rakett 'Merlin', fullført den første Guidet Test Shooting

turkiyenin innfødte raketter Bozdogan første manipulasjoner av skyteprøve ble fullført
turkiyenin innfødte raketter Bozdogan første manipulasjoner av skyteprøve ble fullført

President Recep Tayyip Erdogan, TUBITAK SAGE utviklet av Invisible Air-Air Missile Bozdogans første guidede skyteprøve på målflyet har fullført kunngjort.

TAF vil legge inn inventaret

President Erdoğan uttalte at luft-til-luft-rakettene som ble mottatt til en pris av millioner av dollar regnet som dager for masseproduksjon av innenlandske og nasjonale kolleger. Å fly godt over lydens hastighet og svært i stand til å manøvrere dette missilet fra flyet vil bli testet neste år. Bozdogan-missilet, et produkt fra Göktuğ-prosjektet, som er blitt studert siden 2013, vil gå inn i inventaret til det tyrkiske væpnede styrket etter fullført testskyting fra flyet. ”

TILGJENGELIG PÅ ATMACA

President Erdoğan sa at den første nasjonale maritime missilen ATMACA vil bli inkludert i inventaret neste år. I tillegg til de luft-bakken våpnene som brukes i kampflyene våre, vil våre luft-til-luft våpen være lokale og nasjonale. For første gang fyrte vi av et nasjonalt missil fra vårt nasjonale skip. Vår første nasjonale maritime cruise missil ATMACA ble utviklet og produsert av Roketsan, og ble vellykket lansert fra TCG Kınalıada. Jeg håper dette missilet kommer inn i inventaret neste år, ”sa han.

VI fortsetter å lage historien

Nærings- og teknologiminister Mustafa Varank delte også en video på sin Twitter-konto. Minister Varank, i sin del, ”Vi fortsetter å skrive historie. Bozdoğan, luft-raketten i sikte utviklet av TÜBİTAK SAGE, som fikk presidentens gode nyheter, fullførte den første guidede skyteprøven på målflyet.

NASJONALT KOMBATT FLYGG TIL MONTASJE

Luftforsvars missil i sikte Gökdoğan har en effektiv eksplosiv hette og infrarødt føringssystem. Dette første missilet blir montert på National Combat Aircraft og F-16.

4 KILOMETER I ALLIERING

Bozdogan, flyet før skyteprøvene, som representerer jagerflyet ble avfyrt fra utskytningsplattformen. Under testen var missilet involvert i et mål i en høyde på omtrent 4 kilometer i luften, og skuddet ble fullført. Å fly godt over lydens hastighet og svært i stand til å manøvrere dette missilet fra flyet vil bli testet i 2020. Når prosjektet er fullført, i tillegg til luft-bakken våpen som brukes i kampfly, vil luft-luft våpen være lokale og nasjonale. Bare det landsproduserte 9-luft-luft-rakettet Bozdoğan har blitt distribuert i verden for å øke lokaliseringsgraden av luftforsvarssystemet vårt.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar