Uludağ taubane 7 bringer over tusen lærere og studenter til topps

uludag taubane for å ta læreren og studenten til toppen av tusen
uludag taubane for å ta læreren og studenten til toppen av tusen

Uludağ Teleferik 7 brakt over tusenvis av lærere og studenter til toppen; Bursa Teleferik AŞ, som gir alternativ transport mellom Uludağ og sentrum, har hatt godt av mer enn ett tusen 24-lærere og studenter fra 19-25 november gratis transportkampanje for en student å ta med en lærer i november på grunn av N 7 November Teachers Day.

Bursa Teleferik Inc. driftsleder Erdal Ey, i sin skriftlige uttalelse; At de oppgir 3 tusen lærere og studenter gratis i applikasjonen de innså i fjor, süresince Under kampanjen var vi vertskap for over 7 tusen lærere og studenter i vårt anlegg som Bursa Teleferik AŞ. Vi tar sikte på å være vert for flere lærere og studenter i anlegget vårt og bringe dem sammen med Uludağ de kommende årene ved å gjøre denne praksisen, som vi startet i 2018 og arrangerte den andre i år, nå tradisjonell. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar