UTİKAD-standen vakte stor oppmerksomhet på Logitrans Fair

utikad standi vakte intens interesse på logitrans messe
utikad standi vakte intens interesse på logitrans messe

International Transport and Logistics Service Producers Association UTİKAD, i år 13. Logitrans-messen ble arrangert for første gang med sektorinteressenter. 13-15 UTİKAD-standen vakte stor oppmerksomhet fra lokale og utenlandske sektorrepresentanter på messen som ble holdt 2019 november.

Åpne EKO MMI Fair direktør Ilker Altun, Tyrkia Samferdsel og infrastruktur departementet farlig gods og kombinert transport forskrift daglig leder Cem Murat Yildirim, Tyskland Federal Samferdselsdepartementet og Digital Infrastruktur Institutt for logistikk Institutt Peter Lüttjohann, Messe München Styremedlem Gerhard Gerritzen og UTIKAD president Emre Eldenermesse var vertskap for 24-utstillere fra 158-land i år. Under panelene som ble organisert under messen ble viktige spørsmål vedrørende logistikkagenda evaluert. Atlas Logistics Awards ble delt ut til vinnerne på messens andre dag. I prisutdelingen der kategoriene er nøye bestemt; Blant de nominerte 83 ble 27-selskapet tildelt.

13-15 UTİKAD kom sammen med sine medlemmer og sektorinteressenter på Logitrans International Fair som ble holdt i Istanbul Expo Center mellom november 2019. Innovative tilnærminger til logistikksektoren fant sted på messen UTİKAD, 10. Salen var vertskap for både sine medlemmer og sektorinteressenter på stand 220. UTİKAD-standen var vertskap for mange innenlandske og utenlandske gjester under den tre dager lange messen, samt Cem Murat Yıldırım, daglig leder for farlig gods og regulering av kombinert transport i departementet for transport og infrastruktur, som deltok i åpningen av messen. Representanter for logistikksektoren i Litauen, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Irak og Iran ble informert om den tyrkiske logistikksektoren. I tillegg besøkte mange viktige navn fra den internasjonale pressen UTİKAD-standen.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar