Yedikuyular Ski Center, sesongens første snø

yedikuyular skianlegg i sesongens første snøfall
yedikuyular skianlegg i sesongens første snøfall

Sesongens første vinter falt til Yedikuyular-regionen i vinterhalvåret. I fjor falt det første overskuddet til regionen 26 i oktober, og i år falt 27 i november med en måneds forsinkelse.

Sesongens første snø kom til Yedikuyular-regionen i disse dager da vi nærmet oss vintermånedene. I Yedikuyular-regionen, som spenner fra 1850-2044 meter over havet, begynte stedene å bli dekket med hvitt dekke.

I fjor falt den første snøen 26 i oktober Yedikuyular-regionen en måned senere i år, den første snøen som et resultat av Metropolitan Municipality-lagene årvåken tiltak er økt mot mulig stengning av veien.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar