Yenikapi Haciosman Metro Times Stations and Route

yenikapi haciosman t-banestopp og guzergahi
yenikapi haciosman t-banestopp og guzergahi

Yenikapı Hacıosman T-banestasjoner og rute: Den første fasen av linjen mellom Yenikapı og Hacıosman, der byggingen startet i 1992, ble tatt i bruk på 16 september 2000. Daglig overføres gjennomsnittlig 320.000 passasjerservicelinje, fra Industrial Quarter Station til Seyrantepe Shuttle Operations.

Informasjon om Yenikapı Haciosman Metro Metro

Linjen har et potensial på 320.000 225 (gjennomsnittlig) passasjerer på ruten den er bygget, det daglige antall turer på linjen, Yenikapı-Hacıosman er 790 totalt antall flyvninger 16 i en retning. Yenikapı-Hacıosman metrolinje, som har 06.15 stasjoner, serverer mellom 00.00 og 31 timer og varigheten av reisen er omtrent 5 minutter (én vei) Yenikapı - Hacıosman er 2,5 (Peak Hour) minutter, Taksim - Hacıosman mellom 9 (Peak Hour) minutter, Sanayi Mahallesi - Seyrantepe Shuttle Flight XNUMX (Peak Hour) minutter.

Yenikapı Hacıosman tunnelbanestasjonsstrukturer

Haliç stasjon ligger på Golden Horn Metro Bridge. Alle andre stasjoner er bygget som tunneler / t-banestasjoner. I systemet, som har 4 midtplattformer og 10 sideplattformer, ble Yenikapı Station bygget med 3 veier - 2 mellomplattformer, Sanayi Mahallesi Station 3 veier - 3 sideplattformer.

SYSTEMSIKKERHET OG SIKKERHET

Scenarier er utarbeidet mot alle slags negative situasjoner i bedriften, og løsningsplaner er utarbeidet ved å lage simuleringer om disse scenariene. Med kameraer plassert i hver region av stasjonene, overvåkes og kontrolleres systemet kontinuerlig. I tillegg er kontrollen gitt av uniformerte sikkerhetsvakter.

Hele systemet er utstyrt med de nyeste teknologien brannalarm detektorer og brannslukningsanlegg. Alt utstyr som brukes i konstruksjonen av systemet, er valgt fra materialer som er motstandsdyktige mot høy temperatur og gir ingen giftige gasser ved forbrenning. Det har gjennomført testing og påliteligheten av påviste røykkontroll og lastesystem som angitt i hvilket som helst scenario for å drenere passasjerene sikkert i tilfelle av brann.

Linjens signal-, bryter- og kjøretøysystem er fullautomatisk og kan betjenes manuelt om nødvendig.

Energiforsyningen av systemet er laget av to separate punkter. Hvis begge strømsporene feiler, aktiveres generatorene innen 15 sekunder, og alle tog i tunnelen kan nå nærmeste stasjon og evakuere passasjerene. I tilfelle feil av energiforsyning og feil av generatorer; Belysning og elektroniske styringssystemer kan drives av avbruddsfri strømforsyning for 3-timer.

Integrerte linjer fra Yenikapı Hacıosman

 • M1A Atatürk lufthavn på Yenikapı stasjon,
 • M1B Kirazlı Metro Line og Marmaray drift,
 • Vezneciler - På Istanbul University Station,
 • T1 Bağcılar - Kabataş Trikkelinje, Şişhane stasjon,
 • T2 İstiklal Street Tram Line og F2 Karaköy - Beyoğlu historiske tunnellinje, på Taksim stasjon,
 • T2 Istiklal Street Tram Line og F1 Kabataş Fløibanen,
 • På Şişli - Mecidiyeköy og Gayrettepe stasjoner, til metrobus-virksomheten,
  Levent Station, Metro linje M6, Industrial District Station (uten å endre systemet, gjennom en egen bukt område) kan gjøres for å overføre Seyrantepe shuttle Plant.

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner

 • Yenikapı
 • Vezneciler
 • elvemunningen
 • Sishane
 • Taksim
 • Osmanbey
 • Sisli Mecidiyekoy
 • Gayrettepe
 • Levent
 • xnumx.levent
 • Industrial Neighborhood
 • Seyrantepe
 • ITU-Ayazağa
 • Ataturk Auto Industry
 • Darüşşafaka
 • Hacıosman

Interaktiv Istanbul Metro Kart

Istanbul Metro / Tram Prosjekter under bygging

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar