61 39 Tusenvis av 245 besøkende fra BUMATECH Fair

tusen besøkende på bumatech-messen
tusen besøkende på bumatech-messen

BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer som bringer metallprosesseringsteknologier, metallbearbeidingsteknologier og automatiseringsmesser under ett tak, Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) og TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. 28 november - 1 desember 2019 mellom TÜYAP Bursa International Fair og Congress Center. Utstillingen av et bredt spekter av produkter fra maskinverktøy til metallbearbeidingsmaskiner, programvare til automatiseringsprodukter, ga messen viktige bidrag til utviklingen av sektoren og økte samtidig salget av maskiner.

Eksportorientert vekst av vår maskinsektor vil fortsette

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Styreleder İbrahim Burkay, bilindustri, tekstil-, kjemisk-, forsvars- og romfartøy, samt ledende mange forskjellige sektorer i Bursa har en veldig sterk infrastruktur, sa han. erfaring i Bursa produksjonen som utfører alene 10 prosent av Tyrkias eksport og sektorens eksporten med potensial for mye mer har makt til å bevege seg oppover uttalt at president Burkay, BUMATECH Messer 61 av forretningsfolk fra land understreket som førte til møtet med Bursa fast. Ordfører Burkay sa: m Det er mulig for et land å ha en stabil industri og økonomi med tilstedeværelse av sterk maskinindustri. I dag har vår maskinindustri 200 en eksportkraft til landet. av stor betydning for Tyrkias økonomi, høy verdiøkende og teknologi danner stadig forbedre vår bransje, steg også til en konkurransedyktig posisjon i internasjonale markeder. Som BTSO, paraplyorganisasjonen i Bursa forretningsverden, ønsker vi å videreføre sektoren vår videre med målet om verdiskapende produksjon. I tillegg til å møte de nye teknologiene i sektoren vår med utenlandske investorer med BUMATECH Fair, fører vi også veksten av våre selskaper med kvalifisert og felles sinn med vårt Mach-Ur-Ge-prosjekt utført under ledelse av BTSO. Som Bursa vil vi fortsette å sette signaturen vår under viktige prestasjoner med våre sektorrepresentanter. ”

Stor kraft til å ha produksjonsteknologier

  1. Det interkontinentale møtet i maskineriindustrien, støttet av programmer som utviklingsplan, akselerasjonsfinansieringsprogram, eksportmesterplan, teknologiorientert bransjeflytting, fant sted i Bursa. Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş., som evaluerer BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, som regnes som messen for maskiner til fremstilling av maskiner som tiltrekker oppmerksomhet med 80 innenlands deltakerpris. Daglig leder İlhan Ersözlü sa: Det er en stor makt for land å ha sine egne produksjonsteknologier. Vi samlet maskinproduksjonssektoren, som er grunnlaget for produksjonsprosesser og som er av stor betydning med merverdien den skaper, med plattformen vi lager. Bilaterale møter med forretningsfolk fra forskjellige geografier ga viktige bidrag til den nasjonale økonomien og eksporten på messen vår som var vert for de nyeste teknologiinnovasjonsproduktene til selskapene. Våre 4 daglige messer, som er et viktig marked for sektoren, viste kraften til innenlandske maskiner. 61 fra land, inkludert Tyrkia, mens innenlands tusen 57 39 245 fra byen tar imot besøkende i bumatech' om 1 milliarder TL nær handel volum salg har bidratt til maskinen, "sa han.

Møt på 2020

Ersözlü fortsatte som følger: BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, som utvidet markedsføringsnettverket for å tilby nye markeder til sektoren, vil være vert for viktige forretningskontakter på 26 - 29 november neste år og vil være en effektiv handelsplattform for de som ønsker å åpne opp nye markeder og øke sine eksisterende markedsandeler. forberedt. "

61 bidro til maskinsalg med delegasjoner fra landet

På BUMATECH Bursa Machinery Technology Messes vil TUYAPs oversjøiske kontorer samarbeide med Afghanistan, Tyskland, Østerrike, Aserbajdsjan, De forente arabiske emirater, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Algerie, Kina, Armenia, Etiopia, Marokko, Palestina, Frankrike, Ghana, Georgia. , Sør-Korea, Kroatia, Nederland, Irak, Irak, Iran, Spania, Israel, Sveits, Italia, Canada, Montenegro, Qatar, Kazakhstan, Kenya, Republikken Nord-Kypros, Kosovo, Kuwait, Libya, Libanon, Mauritius, Ungarn, Makedonia Organiserte forretningsfolk fra Egypt, Moldova, Monoca, Pakistan, Polen, Romania, Russland, Serbia, Slovenia, Sudan, Syria, Saudi Arabia, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ukraina, Oman, Jordan, Vietnam, Yemen og Hellas . Med deltakelse fra delegasjoner fra den innenlandske industribyen 57 ga forretningskontakter i fire dager store muligheter for de deltakende selskapene til å åpne seg for nye markeder og samtidig gi sysselsettingsfordeler.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar