Når Subway Prosjekter Situasjonen i Tyrkia

Hva med T-banen prosjektet i Tyrkia
Hva med T-banen prosjektet i Tyrkia

Etter tunnelbanen i Istanbul, som ble brakt på dagsorden med ressurskrisen og kollapsen, ble øynene vendt til de pågående metroprosjektene over hele landet. Mens CHP Mersin kommune lette etter et lån til metroen, antok departementet byggingen av metroen i Bursa og Kocaeli. 2004 i året for lanseringen av 2015-året i Konya for den første graven forventes å treffe den første graven snart.

SözcüI følge nyhetene; For to år siden ble metrobyggingen i Istanbul stoppet på grunn av utilstrekkelige midler. İBB-president Ekrem İmamoğlu har gjenopptatt verkene ved å få lån fra utlandet. Imamoglu, "dessverre, stengte statsbankene døren for oss," etter kunngjøringen fra CHP-kommunene, ble diskusjonen startet for å fjerne hindringer i kilden. Vi studerte også noen metroverk i storbyer utenfor Istanbul. Vi har imidlertid møtt bemerkelsesverdige funn. I byer som Kocaeli, Bursa og Konya påtar departementet metroverkene og Mersin, som administreres av CHP akkurat som Istanbul, opplever en ressurskrise.

KOCAELİ: MINISTERI UNDER METRO

Grunnlaget for Gebze-Darıca Organised Industrial Zone Subway i Kocaeli ble lagt på 20 oktober 2018. 5 milliarder pund på bekostning av prosjektet alene med AKP Metropolitan Municipality of Kocaeli har påtatt seg. Imidlertid har den forventede fremgangen i prosjektet ikke blitt oppnådd i det mellomliggende 1-året. 31 Valg i mars overførte AKP-president Tahir Buyukakin byrden på kommunen til Ankara. 18 oktober Det ble signert en protokoll mellom Samferdselsdepartementet og Kocaeli Metropolitan kommune i 2019. Ordfører Büyükakın sa: le Med dette prosjektet vi overleverte til transportdepartementet, vil vi vurdere ressursene til Metropolitan kommune i mange andre prosjekter. ”

Før valgene i mars 31 plasserte Kocaeli Metropolitan Municipality metrostoppskiltene i regionen, men disse skiltene ble fjernet etter valget.

BURSA: TRANSPORTMINISTERI

Bursaray Labor Line for å nå City Hospital-prosjektet vil bli utført av samferdselsdepartementet. For transport til bysykehuset vil Emek metrolinje bli utvidet med omtrent 5,5 kilometer. Prosjektet vil bli tilbudt i begynnelsen av 2020. Byggingen av linjen forventes å ta 1,5-2 år. Det har blitt lært at et klart kostnadstall for mulighetsstudier som fremdeles ikke har blitt gitt ut ennå.

MERSİN: KREDITT Leter etter

Ordfører i Mersin Metropolitan Municipality Vahap Seçer sa at de vil treffe graven i 2020 for Metro Project, som er et viktig investeringsprosjekt for Mersin.

Det ble lært at metrolinjen vil være 28.6 kilometer lang, noe som vil bli planlagt i form av 7 halv kilometer over bakken metro, 13.4 kilometer kilometer underjordisk jernbanesystem og 7.7 kilometer som trikk.

Mersin Metropolitan Municipality planlegger også en annen trikkelinje til universitetssykehuset og universitetsruten.

Ordfører i Mersin Metropolitan kommune Vahap Seçer uttalte at søket etter lån til metro- og trikkeverk ville være fra utlandet. Ordfører Seçer sa: "La oss finne lånet derfra, la firmaet gjøre byggingen, vi vil gi finansiering og bygging av virksomheten til et sted."

KONYA: LANSERT I 2015 KOMMER GODT!

Tahir Akyürek, som ble valgt som ordfører for AKP i lokalvalget i 2004 i Konya, hadde lovet Metro. I 2015 introduserte statsminister Ahmet Davutoğlu metroprosjektet. Anbudet for Metro-prosjektet ble holdt i september i fjor. 1 milliarder 196 millioner tusen 923 Euro, 29 øre vant anbudet med Kina CMC-Taşyapı Construction partnerskap.

Ugur Ibrahim Altay, ordfører i Konya Metropolitan Municipality, kunngjorde at metroprosjektet, finansiert av departementet for transport og infrastruktur, vil begynne snart.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar