Istanbul University Cerrahpaşa kontraktsstab

istanbul universitet cerrahpasa
istanbul universitet cerrahpasa

I Offisiell Tidende datert 657 og knyttet til dekret 4 og 06.06.1978 knyttet til dekret 7 og 15754 som skal ansettes som avtalepersonell i samsvar med artikkel 28.06.2007 (B) i embetsmannsloven nr. Kontrahert personell skal rekrutteres til følgende stillinger på grunnlag av 26566 KPSS (B) -grupprangeringene i samsvar med ledd (B) i tilleggsartikkelen 2 i prinsippene for endring av prinsippene for ansettelse av kontraherte personell.

TITTEL FOLK

NUMBER

BUDSJETT ANVENDELSESVILKÅR CODE
SYKEPLEIER 35 Spesielt budsjett Sykepleie av helse yrkesfaglige skoler

Eksamen fra.

2018 KPSS P94 Poeng Type 50 og

Å ha over score

H1

krav til kompetanse

1- Søkere som søker ovennevnte spesielle vilkår og 657 lov nr. 48. for å oppfylle de generelle vilkårene som er spesifisert i artikkelen.

2- Mottar ikke pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjoner.

3- Å akseptere kravet om å arbeide til alle timer (inkludert netter) for alle stillinger, å bli bestemt av ledelsen for den aktuelle enheten på en måte som den ukentlige arbeidstiden ikke overstiger 40 timer;

4- Søkere må ha tatt eksamenen 2018 Public Staff Selection Examen (KPSS). 2018 KPSS-P94 vil være basert på poengtypen.

5- 5917 of the Law No. 47. Artikkel 5. Paragraf (A) I samsvar med avsnitt 2 har 4-B blitt sagt opp fra sin stilling mens han jobbet som innleid personell; fra oppsigelsesdatoen kan 1 (ett) år ikke gjelde før perioden.

Hvordan søke:

Kandidater innen 15 dager fra publiseringsdatoen for kunngjøringen i den offisielle tidningen (til arbeidstidens slutt) www.istanbulc.edu.t er Søknadsskjema og søknads begjæring på adressen til universitetspersonellavdelingen med følgende dokumenter er obligatorisk for å søke personlig. På slutten av søknaden vil resultatene fra den offentlige kandidateksamen som ble kunngjort av kandidatene bli bekreftet av institusjonen vår fra OSYM-formannskapet. Søknadene fra kandidatene som avgir falske erklæringer vil ikke bli akseptert og de vil bli behandlet i henhold til de generelle bestemmelsene. En søknad vil bli gjort ved å spesifisere kvalifikasjonskoden som kreves for bare en stilling. Hvis mer enn én søknad sendes inn, vil begge søknadene bli ansett som ugyldige. Søknader sendt med posten vil ikke bli akseptert. Søkere som har forsinket søknadsdato eller hvis kvalifikasjoner ikke er egnet, vil ikke bli tatt opp.

DOKUMENTER KREVET:

- Fotografisk søknadsskjema (Søknadsskjema publisert på universitetets webside blir utfylt.)

- Originalt identitetskort og kopi

- Original og kopi av vitnemål eller eksamensbevis (e-regjeringsproduksjon vil bli akseptert.)

- 2018 KPSS eksamensresultatsertifikat

EVALUERING OG RESULTATER AV SØKNADER:

Etter at søknadene er evaluert av kommisjonen, vil resultatene bli publisert på www.istanbulc.edu.tr senest innen 7 arbeidsdager. Antall erstatter vil bli bestemt. Hvis hovedvinnerne ikke søker om utnevnelse, vil de annonserte vikarene bli kalt hhv. Listen over kandidatene som skal oppnevnes, dokumentene som er nødvendige for å starte arbeidet, tidspunkt og sted for søknad bør følges på www.istanbulc.edu.tr. Det skal ikke gis skriftlig eller muntlig anmeldelse til de berørte.

* Kontrakter med de som viser seg å ha gitt falske uttalelser eller for å skjule sannheten på noen måte under søknads- og ansettelsesprosedyrer, blir ikke inngått. Selv om kontrakten er inngått, blir den sagt opp. De kan ikke kreve noen rettigheter.

* Bestemmelsene i den generelle lovgivningen gjelder for bestemmelsene som ikke er inkludert i erklæringen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar