Turkish Airlines Dreamliner for Business i ny generasjon

Turkish Airlines Dreamliner
Turkish Airlines Dreamliner

Turkish Airlines Dreamliner for Business i klassen for ny generasjon; Boeing 787-9 med lang rekkevidde, tvillingmotor og bred kropp er også kjent som Dreamliner. På grunn av det høye sammensatte innholdet har flyet interiøret med høy luftfuktighet og tilbyr en behagelig tur til slutten. Du vil merke at Boeing 787-9 har mye større vinduer enn andre passasjerfly, og du vil føle miljøets friskhet. Du kan hvile komfortabelt i setene i Business Class-hytta, som kan forvandles til en ekstremt komfortabel seng med ekstra plass.

Vi har redesignet vår nye generasjon Boeing 787-9-fly med bred kropp for å betjene deg bedre. Vi har hatt som mål å gjøre turen morsommere med vår egen design av seter, bredere seteserier, bruksområder som gir brukervennlighet til skap, låste lagringsenheter, USB og porter for plugger. I tillegg har vi laget et design som appellerer til øynene dine med dekorer som samsvarer med vår merkeidentitet Flow-Flow-filosofi.

Å være en Business Class-reisende på Dreamliner er en annen opplevelse

Du vil være komfortabel takket være 1 cm kneavstand som tilbys av 2-1-111 setene i Business Class-hytta. Du kan også gjøre stolen om til en 193 cm lang seng med et enkelt klikk. 18-tommers skjermene inviterer deg til en hyggelig reise med de beste filmene, seriene og musikken.

Business Class har selv de fineste detaljene som berøringsstyring, justerbar leselys for lysintensitet, lagringsområde med lokk, strømenhet og USB-ladeporter. Vi inviterer deg til en fantastisk tur med özel Sunrise in Cappadocia ”belysning spesialdesignet for skapet.

Boeing 787-9 lover en reise som tilfredsstiller dine forventninger

Gjør deg klar for en behagelig tur på 3 cm brede seter, som er oppført i Economy Class-drosjen som 3-3-44. Vi har inkludert 78 cm kneavstand mellom seter i Economy Class for å reise komfortabelt som du ønsker. Vi ville at du skulle reise lykkelig i Economy Class-hytta hvor vi legger til farge med “turkise bølger” -belysning.

Boeing
Boeing 787-9

Største vinduer

Boeing 787-9 har de største vinduene sammenlignet med flyklassen og maksimerer reisen.

Avslappende reiser

Setene i Business Class-hytta kan forvandles til en mer komfortabel og komfortabel seng takket være spesielt reserverte plasser.

Spesielle design seter

Vårt merke som stiger bak “Aurora ız-setene, ligner soloppgangen. Våre nydesignede dobbeltseter tilbyr spesiell plass for våre passasjerer.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar